voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Verfdeuren

Verfdeuren van hoogwaardige kwaliteit

De stompe vlakke deurpanelen zijn toepasbaar op alle scharnierende deuren, schuifdeurentaatsdeuren en vouwdeuren Door hun zeer sterke (deels) hardhouten opbouw zeer geschikt voor systemen als bijvoorbeeld het Xinnix onzichtbare draaideurkozijn.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van de vlakke binnendeuren

De deuren zijn voorzien van een meranti hardhouten kader, een tubespaan vulling en een HDF toplaag. Door deze unieke opbouw is de kans op kromtrekken zeer gering en zijn de deuren goed bestand tegen stootschade. Naast de standaard afmetingen leveren wij de deuren ook op maat. De deuren worden altijd machinaal (CNC-machine) op maat gemaakt. Alle overige bewerkingen worden ook met een CNC-machine gedaan. De voor- en achterzijde van de deurpanelen zijn reeds voorzien van een 40mu dikke laag grondverf. Alle leveringen van deuren doen wij met een koeriersdienst. De koerier brengt de deuren rechtstreeks vanaf de fabriek bij naar het afleveradres. Hierdoor is de kans op beschadiging van uw deuren nihil, en bent u dus verzekerd van een nette en persoonlijke levering.

Waarvoor zijn deze vlakke binnendeuren niet geschikt?

De deurpanelen zijn niet geschikt voor toepassing buitenshuis. Ook als toegangsdeur zijn ze niet geschikt.
Mocht u op zoek zijn naar deuren voor toepassing buitenshuis neem dan contact met ons op.

Waarom een deurpaneel bij Ironw@re? 

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit in combinatie met onze kennis van deuren en deursystemen zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wij ontzorgen u compleet door naast de deur en de bewerkingen ook sloten, scharnieren en overig deurbeslag aan te bieden. Inmeten en monteren van de deuren en/of deursystemen nemen wij u ook graag uit handen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.