voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Binnen

Alles voor schuifdeursystemen voor binnendeuren


Schuifdeuren zijn in veel gevallen een praktische en stijlvolle oplossing voor binnen. Zo zijn schuifdeuren uitermate geschikt als roomdivider, maar ook als deur naar de slaapkamer of badkamer. In een zakelijke omgeving is een binnenschuifdeur ook waardevol. Het geeft een ruimte direct net dat beetje extra, terwijl het ook handig in gebruik is. U kunt alle kanten op met een schuifdeursysteem voor een binnendeur. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Ironw@re helpt u graag verder.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

29 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

29 producten

Van hoog naar laag sorteren

Hoge kwaliteit binnenschuifdeuren voor optimaal gebruiksgemak

Bij Ironw@re werken we enkel met schuifdeursystemen van hoge kwaliteit. Daarom zijn al onze schuifdeursystemen zo goed als geruisloos. Ook zijn de systemen onderhoudsvrij en heeft u er dus geen omkijken naar. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment schuifdeursystemen voor binnen. Van traditionele ophangsystemen voor een geweldige prijs-/kwaliteitsverhouding tot design oplossingen voor wie net een stapje verder wil gaan. Twijfelt u over de beste oplossing voor uw situatie? We denken graag met u mee.

Kies de deuren die bij u passen

Niet alleen in schuifdeursystemen voor binnen heeft u veel keuze, ook met de bijpassende schuifdeuren kunt u alle kanten op. Bij Ironw@re vindt u Xinnix deuren en schuifdeuren in de meest uiteenlopende stijlen. Houdt u van modern, minimalistisch, landelijk of juist industrieel? Er is altijd wel een schuifdeur die perfect aansluit op uw interieur. In ons 3D bewerkingscentrum bewerken we onze deuren indien gewenst ‘plug en play’ voor op uw systeem en beslag.

Hulp bij het kiezen van een schuifdeur voor binnen

Bij Ironw@re bieden we de schuifwandsystemen voor binnen aan zoals u wilt. Onze specialisten helpen u graag bij het uitwerken van uw plannen. Gaat u liever zelf aan de slag met onze onderdelen? Dat is ook zeker mogelijk. Zo helpen we u bij het realiseren van handige schuifdeuroplossingen voor binnen op de manier die bij u past. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u hulp bij het uitwerken van uw plannen? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring helpen we ook u graag aan een kwalitatief schuifdeursysteem voor binnen.