voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Voor buiten

Dubbele schuifdeursystemen voor buiten

Met dubbele schuifdeuren creëert u een praktische brede doorgang. Dit is buiten handig in bijvoorbeeld uw schuur of tuinhuisje. Bovendien zien dubbele schuifdeuren er stijlvol uit. Een functionele én esthetische toevoeging aan uw buitenruimte dus!

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Diverse schuifdeursystemen voor een dubbele schuifdeur buiten

Een dubbele schuifdeur buiten realiseert u met een hoogwaardig schuifdeursysteem. Deze schuifdeursystemen zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit materiaal is stevig en gaat lang mee. Afhankelijk van hoe u de rails wilt monteren en hoe breed de doorgang is, kiest u een schuifdeursysteem dat bij uw wensen past. Sommige schuifdeursystemen worden aan de wand gemonteerd, terwijl andere systemen juist geschikt zijn voor plafondmontage. Ook hebben de rails verschillende afmetingen. Afhankelijk van de breedte van de doorgang en het formaat van de deuren kiest u een systeem dat hierbij past. 

Een dubbele schuifdeur buiten in uw favoriete stijl

Als u een geschikt schuifdeursysteem gevonden heeft, bent u er nog niet. Naast een schuifdeursysteem heeft u ook een ophangset en uiteraard deurpanelen nodig. De deurpanelen voor uw dubbele schuifdeuren zijn in diverse stijlen verkrijgbaar. Van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel. Het is maar net wat u bij uw buitenruimte vindt passen. Maak het geheel compleet met schuifdeurbeslag en geniet van uw ideale dubbele schuifdeur buiten. 

Hoogwaardige dubbele schuifdeursystemen voor buiten 

Bij Ironw@re bieden we enkel producten aan van hoogwaardige kwaliteit. Al onze producten zijn gemaakt van stevige materialen die lange tijd meegaan. Zo geniet u zo lang mogelijk van uw prachtige dubbele schuifdeuren. We bieden zowel complete schuifdeursystemen als losse componenten. Zo kiest u zelf wat u het fijnste vindt werken. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw schuifdeursysteem? Daar helpen we u graag bij. Wij nemen het werk zoveel als u nodig vindt volledig op ons. Of u nou enkel wilt dat wij de onderdelen leveren of dat u ook het inmeten en monteren uit handen wilt geven, wij helpen u om uw ideale schuifdeursysteem te realiseren. 

Wij staan klaar met persoonlijk advies

Twijfelt u nog over welk schuifdeursysteem voor u het meest praktisch is? Wilt u weten welk systeem het beste bij uw situatie past? Of ontvangt u graag een offerte voor het inmeten en/of monteren van een dubbel schuifdeursysteem buiten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies, zodat u ontdekt hoe u de mooiste en meest functionele schuifdeuren kunt realiseren.