voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Softclose

Softclose ladegeleiders

Softclose ladegeleiders zorgen ervoor dat een lade nooit meer met een harde klap dicht valt. Dit is voor veel mensen een waardevolle toevoeging in hun woning. Vooral in de keuken en in de badkamer worden laderails met softclose veel gebruikt, maar ook in andere meubels zijn softclose ladegeleiders een goede keuze. Het zorgt voor veel bedieningsgemak voor de gebruiker. Bij Ironw@re vindt u universele ladegeleiders met softclose voor uiteenlopende toepassingen.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

De eigenschappen van onze ladegeleiders met softclose

Het grootste voordeel van ladegeleiders met softclose is dat de lade altijd automatisch de laatste paar centimeter zachtjes dichtvalt. Dit is bij alle softclose ladegeleiders het geval. Daarnaast zijn sommige ladegeleiders voorzien van het tip-on systeem. Hiermee wordt de lade geopend door zachtjes tegen het voorpaneel te duwen. De softclose ladegeleiders van Ironw@re zijn universeel te gebruiken. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit. Ze zijn gemakkelijk te monteren en eenvoudig in gebruik. Bij ons vindt u softclose ladegeleiders met een inbouwlengte tussen de 250 en 1000+ millimeter. De maximale belasting ligt tussen de 30 en 100 kilogram. Daarbij zijn de ladegeleiders soms deels uittrekbaar, terwijl andere volledig uittrekbaar zijn. U heeft de keuze uit geleiders met een kogel- of rolgeleider.

Uiteenlopende toepassingen voor laderails met softclose

Ladegeleiders met softclose zijn te gebruiken in allerlei verschillende situaties. In elke kast met lades is een softclose laderails te monteren. Dit kan bijvoorbeeld in een keukenkast zijn, maar ook in een badkamerkast of garderobekast is een softclose ladegeleider praktisch. Maar ook in een zakelijke omgeving, bijvoorbeeld in een archiefkast, voorkomt een softclose ladegeleider overlast. De kast zal immers nooit meer met een klap dichtvallen. Omdat de geleiders eenvoudig te installeren zijn, zijn ze bij zowel doe-het-zelvers als professionals geliefd.

Voor doe-het-zelvers en professionals

Bij Ironw@re staan we klaar voor elke klusser. Of u nou een ervaren professional bent en een groot aantal softclose ladegeleiders zoekt voor een project, of dat u als enthousiaste doe-het-zelver een ladekast maakt, wij helpen u graag bij het vinden van passende ladegeleiders. Als u de ladegeleiders gevonden heeft die u zoekt, bestelt u deze gemakkelijk in onze webshop. Heeft u echter nog vragen of zoekt u deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op voordat u een bestelling plaatst. We helpen u graag bij het maken van de beste keuze, zodat u straks van een optimaal resultaat geniet.