voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Hangend

Standaard hangende schuifdeursystemen

Hangende schuifdeursystemen zijn in veel situaties een praktische oplossing. Bij Ironw@re vindt u een hoogwaardig hangdeuren systeem. De universele systemen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, voor zowel particulier als professioneel gebruik. Een hangend schuifdeursysteem is erg populair, bijvoorbeeld als deur naar de slaapkamer of de badkamer. Ook als roomdivider worden standaard hangende schuifdeursystemen veelvuldig gebruik. Bekijk al onze mogelijkheden voor een hangende schuifdeur.

Pagina
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-36 van 85

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-36 van 85

Van hoog naar laag sorteren


De voordelen van een hangdeuren systeem

Het is niet voor niets dat een hangende schuifdeur een erg populaire optie is. Ze zijn te gebruiken voor zowel smalle als brede deuren en de deur kan zowel in als voor de muur schuiven. Bovendien blijft de vloer volledig obstakelvrij. Met de hangdeuren systemen van Ironw@re bent u bovendien verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. De installatie voert u eenvoudig zelf uit of wij ontzorgen u het gehele proces. Zo krijgt u de hangende schuifdeur die u wilt.

Bekijk alle mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de hangende schuifdeursystemen en bijpassende deuren van Ironw@re? In onze webshop vindt u een overzicht van al onze producten. Ziet u de systemen liever eerst in het echt? Maak dan telefonisch een afspraak en kom langs in onze showroom. Hier ervaart u het verschil tussen de BASIC en PRO systemen zelf. Onze producten hebben zowel een functionele als een esthetische waarde.