voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Standaard hangend

Standaard hangende schuifdeursystemen

Hangende schuifdeursystemen zijn in veel situaties een praktische oplossing. Bij Ironw@re vindt u een hoogwaardig hangdeuren systeem. De universele systemen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, voor zowel particulier als professioneel gebruik. Een hangend schuifdeursysteem is erg populair, bijvoorbeeld als deur naar de slaapkamer of de badkamer. Ook als roomdivider worden standaard hangende schuifdeursystemen veelvuldig gebruik. Bekijk al onze mogelijkheden voor een hangende schuifdeur.

Eigenschappen systemen
Budget 0400: glijlagering - geen softclose - max 40/80 kg - loopt soepel maar minder lang door
Standaard 0500: kogellagering - met basis softclose - 80/120 kg per deur 
Pro 1200: kogellagering - met professionele softclose - 50/80/120 of 160 Kg per deur

De Pro softclose sluit rustiger & geruislozer, de heropeningskracht om dempers opnieuw te activeren is erg licht.De voordelen van een hangdeuren systeem

Het is niet voor niets dat een hangende schuifdeur een erg populaire optie is. Ze zijn te gebruiken voor zowel smalle als brede deuren en de deur kan zowel in als voor de muur schuiven. Bovendien blijft de vloer volledig obstakelvrij. Met de hangdeuren systemen van Ironw@re bent u bovendien verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. De installatie voert u eenvoudig zelf uit of wij ontzorgen u het gehele proces. Zo krijgt u de hangende schuifdeur die u wilt.

De verschillende mogelijkheden voor een hangende schuifdeur

Bij Ironw@re heeft u voor een hangdeuren systeem de keuze uit BUDGET, STANDAARD en PRO systemen. De PRO systemen zijn van de allerbeste kwaliteit. Het zijn dikwandige rails met body loopwagens van aluminium. De wielen zijn onafhankelijk gelagerd met kogellagers. De BUDGET systemen hebben loopwagens van kunststof. De wielen zijn onafhankelijk gelagerd met glijlagering en de rails zijn iets minder dikwandig dan de PRO systemen. Zowel de STANDAARD als PRO versie is met of zonder softclose verkrijgbaar. Wilt u weten welk systeem het beste bij uw wensen past? We geven u graag een passend advies.

Bekijk alle mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de hangende schuifdeursystemen en bijpassende deuren van Ironw@re? In onze webshop vindt u een overzicht van al onze producten. Ziet u de systemen liever eerst in het echt? Maak dan telefonisch een afspraak en kom langs in onze showroom. Hier ervaart u het verschil tussen de BASIC en PRO systemen zelf. Onze producten hebben zowel een functionele als een esthetische waarde.