voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Softclose

Softclose schuifdeursystemen

Met een schuifdeursysteem met softclose heeft u altijd zacht dichtvallende deuren. De deur sluit zich met dit softclose systeem zelf zachtjes. Te gebruiken voor enkele of dubbele schuifdeuren.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

24 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat is een schuifdeursysteem met softclose?

Een schuifdeursysteem met softclose is een schuifdeursysteem waarbij de deur het laatste stukje zelf zachtjes sluit. Hierdoor blijft de deur niet per ongeluk op een kier staan en valt de deur ook niet met een klap dicht. Zo bespaart het systeem u onnodige tocht in huis, maar verlengt u ook de levensduur van de deur. Het is systeem is zowel met een enkele als met een dubbele schuifdeur te installeren. U kiest zelf het deurpaneel, de deurgrepen en andere accessoires. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige (en trendy) aluminium of stalen schuifdeur met softclose. Ook kiest u of de demping aan één of aan twee kanten nodig is. Zo stelt u uw eigen ideale softclose schuifdeursysteem samen. Ook voor kastdeuren is een schuifdeursysteem met softclose een goede keuze. 

De mogelijkheden van een softclose schuifdeursysteem

Een softclose schuifdeursysteem is bij Ironw@re altijd gemaakt van de hoogwaardige materialen. De rails zijn gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in diverse lengtes tussen de 200 en 600 centimeter. De rail is eenvoudig zelf in te korten, waardoor deze altijd past. De lengte van de rails moet tweemaal de breedte van de deur bedragen als u een enkele schuifdeur kiest. Wilt u een dubbele schuifdeur? Dan kiest u rails die viermaal zo lang zijn als de breedte van één schuifdeur. Een softclose schuifdeursysteem is zowel aan het plafond als aan de wand te monteren. Voor wandmontage heeft u speciale wandsteunen nodig. De rails kunnen wel direct aan het plafond worden bevestigd. Afhankelijk van de gekozen rails mag de houten schuifdeur maximaal 40, 80 of 120 kilogram wegen. Voor een mooie afwerking zijn er aluminium afdeklijsten verkrijgbaar. 

Persoonlijk advies over uw softclose schuifdeur

Bent u geïnteresseerd in een schuifdeursysteem met softclose? Bij Ironw@re stelt u dit systeem geheel naar eigen wens samen. Het monteren van het systeem kan ook heel eenvoudig zelf. Heeft u toch hulp nodig? Dan staan we altijd voor u klaar. Of u nou een offerte wilt voor een schuifdeursysteem op maat, of vragen heeft over de verschillende mogelijkheden, we helpen u graag verder met persoonlijk advies. We horen graag wat uw situatie is en welke wensen u heeft, zodat we ook u van het beste advies kunnen voorzien. Ook als u hulp nodig heeft bij het inmeten of monteren van een schuifdeursysteem helpen we u graag verder.