voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Onderdelen voor houten schuifdeuren

Complete houten schuifdeursystemen op maat

Wilt u graag een houten schuifdeur in huis? Dan kiest u bij Ironw@re uit veel verschillende schuifdeursystemen. Van klassieke houten schuifdeuren tot moderne houten schuifdeuren met glas. Welke stijl u ook zoekt, met een houten schuifdeursysteem is het mogelijk.

Systemen

Beslag & toebehoren

Deurpanelen

Toepassingen

Stijlen

Ruimtes


Diverse houten schuifdeursystemen: van klassiek tot modern

Houten schuifdeuren zijn een traditionele keuze. Dat betekent echter niet dat deze deuren enkel in een klassiek ingericht huis mooi passen. Bij Ironw@re kiest u uit diverse schuifdeursystemen voor houten deuren. Van een landelijk boeren schuifdeursysteem tot een modern onzichtbaar systeem, er is veel mogelijk. Voor een klassieke uitstraling is een onderlopend schuifdeursysteem een goede keuze. Hiermee creëert u de traditionele ensuite deuren. Wilt u graag een brede doorgang realiseren? Dan is een symmetrisch of parallel schuifdeursysteem een functionele optie. Bij deze systemen zijn de dubbele deuren aan elkaar gekoppeld, waardoor ze tegelijkertijd openen. En voor een minimalistisch effect kiest u voor houten schuifdeuren die in de wand verdwijnen. Welke uitstraling u ook zoekt, met een houten schuifdeursysteem is het te realiseren.

Verschillende componenten voor houten schuifdeuren op maat

Het kiezen van een geschikt schuifdeursysteem is de eerste stap bij het samenstellen van houten schuifdeuren op maat. Welk schuifdeursysteem geschikt is, hangt af van de ruimte en van uw eigen smaak. Houten schuifdeuren zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Het kan een enkele schuifdeur zijn, maar ook dubbele schuifdeuren zijn goed mogelijk. U monteert de houten schuifdeur op een rail. Deze rails worden vaak aan het plafond bevestigd, maar ook wandmontage of montage op de vloer is bij sommige systemen mogelijk. Voor deze montage heeft u een bijpassende ophangset nodig. Daarnaast kiest u uiteraard een houten deurpaneel. Deze zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Ook houten schuifdeuren met glas zijn een optie. Combineer het deurpaneel met deurbeslag naar keuze om de houten schuifdeuren af te maken.

Hoge kwaliteit en persoonlijk advies

Als u een houten schuifdeur koopt bij Ironw@re bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Al onze schuifdeursystemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn ze eenvoudig te monteren en zijn ze prettig in gebruik. Ze lopen soepel en zijn vaak zelfs geruisloos. Daarbij staan we bij Ironw@re altijd voor u klaar met persoonlijk advies. Als u twijfelt tussen verschillende systemen of als u vragen heeft over onze producten helpen we u graag verder. Neem gerust contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.