voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Glas

Alles voor uw glazen vouwdeursysteem

Ontdek glazen vouwdeursystemen, een perfecte mix van functionaliteit en modern, minimalistisch ontwerp. Een vouwdeur met glas vormt een stijlvolle toevoeging aan elk interieur en zorgt voor een soepele, geruisloze overgang tussen ruimtes. Complete sets, inclusief glasplaten, evenals individuele onderdelen voor glazen vouwdeuren zijn beschikbaar. Voor meer informatie, neem contact op. 

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ironw@re: moderniteit en minimalisme 

In de wereld van hedendaags interieurdesign worden de producten van Ironw@re gekenmerkt door een strak en minimalistisch design. De selectie omvat diverse deursystemen, die functionaliteit en esthetiek naadloos combineren. Of het nu gaat om een eenvoudige binnendeur of complexe vouwdeursystemen, de focus ligt op modern, gestroomlijnd design. Innovatieve concepten nemen de plaats in van traditionele ontwerpen, in lijn met de huidige interieurtrends.

Kenmerken van glazen vouwdeursystemen

Een van de meest opvallende producten in het assortiment zijn de glazen vouwdeursystemen. Een vouwdeur met glas is niet zomaar een deur, het is een statement van transparantie en openheid. Hier zijn enkele voordelen die deze systemen bieden:

- Ruimtelijkheid: Glazen vouwdeuren creëren een visuele expansie van de ruimte, waardoor interieurs groter lijken dan ze in werkelijkheid zijn.
- Lichtinval: Doordat ze uit glas bestaan, laten deze vouwdeuren veel licht door, wat resulteert in een heldere en energiezuinige omgeving.
- Flexibiliteit: De deuren kunnen volledig worden geopend voor een naadloze overgang tussen ruimtes, of gedeeltelijk voor meer privacy.

Aanpasbaarheid en maatwerk

De mogelijkheden met glazen vouwdeuren zijn eindeloos. Ze zijn niet alleen beschikbaar in verschillende afmetingen, maar ook in verschillende glassoorten en framekleuren. Zo kan elk glazen vouwdeursysteem worden aangepast aan de specifieke behoeften van het project. Daarnaast kunnen ook de bevestigingsmethoden en de openingsrichting van de deuren worden aangepast, zodat ze perfect passen in elk interieurontwerp. Bovendien zorgt Ironw@re met zijn brede assortiment aan accessoires ervoor dat elk deursysteem naar wens kan worden afgewerkt.

Samengevat zijn glazen vouwdeursystemen een perfecte combinatie van elegantie, functionaliteit en aanpasbaarheid. Ze zijn een moderne interpretatie van de traditionele deur, met een design dat past bij het minimalistische en moderne ethos van Ironw@re. Met glazen vouwdeursystemen wordt de ruimte niet alleen efficiënter gebruikt, maar wordt er ook een visueel aantrekkelijk element toegevoegd aan het interieur.