B2B

Kunnen wij u regelmatig van dienst zijn met onze producten? Op aanvraag kunnen wij voor u een persoonlijke B2B klantaccount aanmaken. Met deze klantaccount kunt u afhankelijk van uw jaarlijkse behoefte met een vaste korting onze producten aanschaffen. Neem vandaag nog contact op met onze klantenservice voor uw persoonlijke voordeel.

Uw persoonlijke accountmanager regelt het voor u; Koopt u frequent bij ons? Dan is één aanspreekpunt voor al uw vragen wel zo handig. Neem contact met ons op voor meer informatie. Voor zakelijke contacten stellen wij op wens een direct telefoonnummer ter beschikking.
 

BTW vrij aankopen voor EU bedrijven met een geldig BTW nummer. Vult u svp uw BTW nummer zonder punten of spaties of komma's in bij registratie. Met of zonder landtoevoeging.

Korting bij bulkbestellingen? Bel ons op +31 (0)85 - 40 00 063 of mail ons op info@ijzerwarenwinkel.org en we sturen u een scherpe en vrijblijvende offerte.
 
Heeft u een bestek of ontwerp waar u de voorgeschreven producten wilt toetsen op juistheid en toepasbaarheid? Voorkom faalkosten en neem contact op met onze klantenservice.
 
Koeriersdiensten mogelijk; moet er iets snel op de bouw of bij een klant worden afgeleverd? Voor 0,50 ct / km regelen we bij voorraad artikelen een koerier die dezelfde dag nog aflevert. Mogelijk van maandag tot en met vrijdag.
 
Zeer aantrekkelijke bundel (20 lengte profielen) of pallet voordelen voor bulk (staffelkorting)

Lengteprofielen van 2m tot 7m lang op elk bedrijf adres in Nederland of België.
 
Bestellingen op afroep? Vraag naar de mogelijkheden.