voor bedrijven & consumenten in NL en BE

In (verlaagd) plafond

Plafond schuifdeursystemen

Wilt u graag plafondhoge schuifdeuren realiseren? Dan is een schuifdeursysteem aan het plafond nodig. Hiermee hangt u de hoge schuifdeuren op een strakke en praktische manier op. Een schuifdeursysteem voor het plafond is zowel in combinatie met een normaal plafond als met een verlaagd plafond te installeren. In een verlaagd plafond is het mogelijk om het railsysteem van de schuifdeur in het plafond weg te werken. Op die manier valt de techniek zo min mogelijk op. Heeft u ook interesse in een schuifdeursysteem aan het plafond? Bij Ironw@re hebben we de juist oplossing voor u.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten schuifdeur plafondrails

Als u kiest voor een schuifdeursysteem voor in een (verlaagd) plafond, dan heeft u bij Ironw@re de keuze uit drie verschillende types. Deze systemen zijn niet alleen geschikt voor het ophangen van een enkele schuifdeur, maar ook een dubbel schuifdeursysteem in het plafond is mogelijk. Complementeer het systeem met een schuifdeur in een stijl naar keuze en maak het geheel af met schuifdeurbeslag. Zo creëert u een compleet schuifdeursysteem dat volledig voldoet aan uw wensen.

De voordelen van een schuifdeursysteem van Ironw@re in het plafond

  • Plafondhoge deuren, slechts enkele millimeters onder het plafond
  • Rails weg te werken in het verlaagde plafond
  • Deur achteraf te plaatsen
  • Deur achteraf te stellen
  • Eenvoudige montage
  • Geruisloze werking
  • Eventueel met softclose
  • Voor zowel enkele als dubbele schuifdeuren

Persoonlijk en deskundig advies

Twijfelt u of een schuifdeursysteem met plafondmontage voor u de beste optie is? Of heeft u vragen over bepaalde producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar met een persoonlijk en deskundig advies. Ook als u hulp nodig heeft bij het inmeten of monteren van een schuifdeur of schuifdeursysteem helpen we u graag verder.