voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Opklapbed systemen

Opklapbedsystemen

Unieke universeel toepasbaar beslag voor opklapbedden of bed bureau systemen. Alles behalve de omkisting, het matras en de lattenbodem. Optimaal gebruik maken van een kleine ruimte? Dan biedt een opklapbedsysteem een goede oplossing. Dit is ideaal op bijvoorbeeld een kleine studentenkamer of als u het bed in de logeerkamer niet dagelijks nodig heeft. Bij Ironw@re vindt u drie verschillende systemen om een opklapbed te maken. Weet u al welke het beste bij uw plannen past? U bestelt de systemen eenvoudig in onze webshop.

Systemen

Type

Een bed en een bureau in één

Met één handbeweging van een bed een bureau maken en andersom, dat kan met het Bed of Bureau systeem. Voor veel studenten zal dit een waardevolle toevoeging op hun krappe studentenkamer zijn. Ook op een logeerkamer is dit een slimme indeling van de ruimte. En in een professionele omgeving, zoals een ziekenhuis, kan zo ook praktisch een extra bed worden toegevoegd. De spullen op het bureau kunnen zelfs gewoon blijven staan, terwijl u in het heerlijke comfortabele opklapbed ligt. In het Bed of Bureau systeem vindt u alle technische componenten waarmee u dit opklapbed kunt maken. Er is een eenpersoons- en een tweepersoons versie beschikbaar. Voor het realiseren van dit systeem heeft u het bed-/bureau beslag en de bijpassende schroevenset nodig. 

Een opklapsysteem in de lengte of dwars

Of u kiest voor een opklapbed mechanisme dat in de lengte of dwars werkt, is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Het systeem voor het opklapbed werkt in beide gevallen ongeveer vergelijkbaar. Het verschil zit in de ruimte die het bed inneemt. Beide systemen zijn geschikt voor eenpersoons en tweepersoons bedden. Als u ervoor kiest om het bed in de lengte op te klappen, dan mag het bed maximaal 150 centimeter breed zijn. Een dwars opklapsysteem is geschikt voor bedden van maximaal 160 centimeter breed. Een complete set voor het opklapsysteem bestaat uit een basisset (lengte of dwars), een bedlift klapvoet, een gasveer (lengte of dwars) en optioneel een riem voor het beddengoed. Hiermee zet u eenvoudig een stevig opklapbed mechanisme in elkaar.