voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Railsystemen

Railsystemen voor vouwdeuren

Vind uw ideale railsysteem voor uw vouwdeur. Geruisloos, makkelijk te installeren en van de hoogste kwaliteit.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Vouwdeur railsysteem

Met een railsysteem voor vouwdeuren is het mogelijk om uw eigen vouwdeur systeem samen te stellen. U kiest een ophangsysteem en combineert dit met een mooi deurpaneel naar keuze. Zo is het mogelijk om vouwdeuren in te passen in uw interieur. Bij Ironw@re hebben we een aantal verschillende railsystemen die geschikt zijn voor vouwdeuren. Deze systemen zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw vouwdeuren.   

Het juiste vouwdeur rail systeem kiezen

Bij Ironw@re kiest u uit diverse soorten vouwdeur rail systemen. Al onze systemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor gaan ze lange tijd mee. Ook werken ze geruisloos en soepel. Zo geniet u optimaal van uw vouwdeuren. De keuze voor het juiste railsysteem laat u daarom afhangen van uw situatie. Welke lengte rail heeft u nodig? Heeft u enkel een bovenrails nodig of wilt u een systeem met ondergeleiding installeren? Zo bepaalt u eenvoudig welk vouwdeur rail systeem in uw situatie de beste keuze is.

Stel uw eigen vouwdeur systeem samen

Onze verschillende vouwdeur railsystemen zijn te combineren met andere componenten om zo een compleet vouwdeur systeem samen te stellen. Combineer de rails met een ophangsysteem en verdekte scharnieren. Om het geheel af te maken kiest u een deurpaneel. U heeft de keuze uit diverse soorten hoogwaardige deurpanelen. Zo is het mogelijk om de vouwdeur in te passen binnen de woonstijl. Kiest u bijvoorbeeld voor een industrieel deurpaneel of past een landelijke vouwdeur beter in het interieur? De keuze is aan u.

Een railsysteem voor vouwdeuren met of zonder ondergeleiding

Wij hebben diverse soorten vouwdeur rail systemen in het assortiment. Zo is het mogelijk om een vouwdeur systeem samen te stellen die helemaal op uw wensen aansluit. Wilt u bijvoorbeeld graag een systeem zonder ondergeleiding, zodat de doorgang helemaal vrij blijft? Dan is dat zeker mogelijk. Maar ook als u voor een systeem met een onderrail kiest, hebben we diverse opties. De onderrail is vaak strak af te werken, waardoor het niet hinderlijk is in het looppad.

Persoonlijk advies over uw vouwdeur railsysteem

Bij Ironw@re kiest u uit diverse vouwdeur railsystemen, zodat het systeem altijd perfect aansluit op uw situatie. Twijfelt u over welke rails het beste aansluiten op uw wensen? Neem dan contact op met onze experts. We staan u graag bij met een persoonlijk advies, zodat u uw ideale vouwdeur kunt samenstellen.