voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Lichte deuren tot 30kg

Vouwdeursystemen voor lichte deuren

Vouwdeuren voor lichte deurpanelen tot 30kg combineren gebruiksgemak met veelzijdigheid. Deze systemen zijn perfect voor scheidingswanden, kasten of lichte binnendeuren. Met hun soepele en geruisloze werking bieden ze een praktische oplossing voor elke ruimte. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Lichte vouwdeuren

Vouwdeuren zijn praktisch als kastdeuren, maar kunnen ook zeker gebruikt worden om ruimtes mee af te sluiten. Met een uniek vouwdeursysteem van Ironw@re creëert u de perfecte schuifdeur voor uw situatie. Deze systemen zijn geschikt voor deuren van max 30kg per paneel. Stel uw eigen vouwdeursysteem samen en geniet van functionele en mooie vouwdeuren.

Stel uw eigen systeem samen

Het is mogelijk om uw eigen vouwdeursysteem samen te stellen uit losse componenten. Ook bieden we complete vouwdeursystemen aan. In zo’n compleet pakket vindt u een rails, een ophangsysteem en verdekte scharnieren. U heeft de keuze uit rails in diverse afmetingen en kiest ook zelf welke kleur verdekte scharnieren u graag wilt. Dit systeem combineert u met een deurpaneel naar keuze. Kiest u bijvoorbeeld voor een prachtige houten deurpaneel? Of gaat u liever voor een industrieel uitziende deur? Het kan allemaal. 

Geen obstakels op de grond

Met het unieke vouwdeursysteem van Ironw@re heeft u geen last van vervelende obstakels op de grond. De vouwdeursystemen voor lichte vouwdeuren bestaande werkt namelijk zonder vloergeleiding. Hierdoor blijft de doorgang vrij en zijn de vouwdeuren erg praktisch in diverse situaties. U kunt het vouwdeursysteem combineren met een deur- of meubelpaneel naar keuze. Zo stelt u uw eigen vouwdeursysteem samen. Of u de vouwdeuren nou wilt gebruiken in een kast of dat u er een ruimte mee afsluit, met onze vouwdeursystemen is het allemaal mogelijk.

Een vouwdeursysteem van hoogwaardige materialen

Bij Ironw@re willen we er zeker van zijn dat u lange tijd geniet van uw nieuwe vouwdeuren. Daarom zijn onze systemen gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn ze praktisch in gebruik en gaan ze lange tijd mee. Het systeem werkt soepel en montage gaat eenvoudig. We raden u hierbij wel aan om een nieuw hardhouten houten kozijn rondom de nieuwe vouwdeur te maken. Zo kunt u het systeem beter monteren en werkt de vouwdeur beter.

Welke componenten heeft u nodig?

Kies een lengte rail afhankelijk van uw netto doorgang breedte. De rail is eenvoudig inkortbaar naar elke lengte. Kies per 2 panelen 1 x de ophangset 0200/4. Als u vanaf 2 zijden 2 vouwpanelen naar elkaar toe wilt laten schuiven en vouwen, kiest u 2 x de ophangset en 1 x voldoende rail lengte voor de netto doorgang

Wij staan voor u klaar met advies

Wilt u graag een mooi en praktisch vouwdeursysteem in huis, maar twijfelt u nog over de uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag wat u precies wilt realiseren, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven. Of uw vraag nou gaat over het vouwdeursysteem of dat u zich afvraagt welk deurpaneel u het beste kunt gebruiken, onze experts hebben altijd een antwoord voor u klaar. Zo helpen we u bij het realiseren van uw ideale vouwdeursysteem voor vouwdeuren met 2 delen.