voor bedrijven & consumenten in NL en BE

TV-kasten

Ladegeleiders voor tv-kasten

Bent u een gemotiveerde doe-het-zelver of bent u als professional in de weer met het produceren van tv-kasten? Dan weet u dat goede ladegeleiders onmisbaar zijn bij het maken van een praktische en esthetische tv-kast. Met onze lineaire geleiders is het mogelijk om panelen te laten scharnieren en vervolgens weg te draaien. Zo maakt u eenvoudig een tv-kast met inschuifbare deuren. Dat is niet alleen erg functioneel, maar ziet er ook nog eens mooi uit.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

Van hoog naar laag sorteren

TV-kast uitschuifbaar maken: oplossingen voor alle wensen

Een tv-kast neemt in de woonkamer vaak een centrale positie in. Het uiterlijk van het tv meubel is dan ook bepalend voor de rest van de inrichting. Tv-kasten zijn te maken in allerlei uitvoeringen. Een wegklapbare tv in het plafond, een tv-kast met inschuifbare deuren of een uitschuifbaar tv-meubel, er is veel mogelijk. Heeft u een idee en wilt u weten of wij u kunnen helpen bij de realisatie? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.

Horizontaal of verticaal?

Bij Ironw@re vindt u diverse ladegeleiders voor tv-kasten. Met deze draai- en schuifgeleiders kunt u alle kanten op. De lineaire geleiders zijn namelijk zowel horizontaal als verticaal toe te passen. Dat betekent dat u veel vrijheid heeft in het gebruik van deze ladegeleiders. Zo maakt u de tv-kast die perfect aansluit op uw ideeën.

Welke componenten heeft u nodig?

Wilt u ladegeleiders voor een tv-kast met schuifdeuren bestellen? Dan raden wij u aan om zowel een ladegeleider als een synchroonset aan te schaffen. De synchroonset is verplicht als u panelen van meer dan 5,5 kilogram gebruikt. Als u de synchroonset gebruikt, heeft u ook een profielstang nodig. De profielstang in ons assortiment is in te korten. Daardoor is deze bruikbaar voor deuren tot een lengte van 250 centimeter.

Meer dan alleen tv-kast uitschuifdeuren

Bent u niet alleen geïnteresseerd in het maken van een tv-kast met schuifsysteem, maar wilt u dit principe op meer plekken in huis realiseren? Of bent u een professional en heeft u diverse ladegeleiders en/of schuifdeursystemen nodig? Bij Ironw@re vindt u een ruim assortiment met hoogwaardige producten. Van complete schuifdeursystemen tot specifieke meubeltechniek. Al onze producten zijn functioneel en praktisch in gebruik. Tegelijkertijd zijn ze ook esthetisch prettig om te zien. Heeft u vragen over het maken van een tv uitschuifsysteem of het realiseren van andere projecten? We horen graag van, zodat we u verder kunnen helpen. Neem contact met ons op!