voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Dubbel uittrekbaar

Dubbel uittrekbare ladegeleiders

Soms is het praktisch als een lade niet slechts aan één zijde van de kast te openen is. In dat geval zijn dubbel uittrekbare ladegeleiders een praktische oplossing. Deze geleiders werken volgens het principe van een luciferdoosje. Dit betekent dat de lade aan beide zijden van de kast te openen en te sluiten is. Zoekt u ladegeleiders die dubbel uittrekbaar zijn? Bij Ironw@re hebben we diverse van dit soort ladegeleiders in het assortiment.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

29 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Topslide Ladegeleider | Max 45 Kg | Staal verzinkt | Inbouwlengte 250 t/m 700 mm
  Ladegeleiders | Max 45 Kg | 250 t/m 700 mm
  C-757
            35 review(s)
  Vanaf € 9,87 € 8,16 Normale prijs € 10,97

  - Europees kwaliteitsproduct
  - Volledig uittrekbaar
  - Kogelgelagerd
  - Binnenprofiel uitneembaar
  - Prijs per paar

   

  Lees verder
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

29 producten

Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten dubbel uittrekbare ladegeleiders

De dubbel uittrekbare ladegeleiders zijn allemaal kogelgelagerd. Ze zijn zowel geschikt voor lichte als voor zware ladetoepassingen. Bij Ironw@re vindt u vier typen ladegeleiders die naar twee zijden te openen zijn.

 • Tweezijdige ladegeleiders die volledig uittrekbaar zijn
 • Tweezijdige ladegeleiders die deels uittrekbaar zijn
 • Tweezijdige ladegeleiders met blokkering in gesloten toestand
 • Tweezijdige ladegeleiders met blokkering in open toestand

Er zijn ook ladegeleiders die in meerdere categorieën vallen, zoals deels uittrekbare geleiders met een blokkering in open toestand. Ook zijn de diverse ladegeleiders verkrijgbaar in uiteenlopende maten. We verkopen tweezijdige ladegeleiders met een inbouwlengte tussen de 300 en 800 millimeter. Daarbij hebben ze een maximale belasting tussen de 35 en 100 kilogram. Dat geeft u veel vrijheid in het toepassen van dit soort ladegeleiders. Door te bedenken welke eigenschappen voor uw project belangrijk zijn, vindt u de ladegeleider die hier het beste op aansluit.

Altijd een oplossing voor uw project

Zoekt u dubbel uittrekbare ladegeleiders maar vindt u niet direct wat u nodig heeft? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag wat uw wensen zijn en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Bij Ironw@re leveren we enkel producten van hoogwaardige kwaliteit, voor zowel de professional als de eindgebruiker. Ook onze dubbel uittrekbare ladegeleiders zijn gemaakt van de beste materialen. Dit zorgt voor een eenvoudige installatie, maar ook voor een optimaal gebruiksgemak. 

Deskundig advies wanneer u dat nodig heeft

Heeft u advies nodig bij de aankoop van dubbel uittrekbare ladegeleiders? Of heeft u andere vragen over meubeltechniek en de producten die wij hiervoor aanbieden? Neem dan contact met ons op. We staan altijd voor u klaar met een passend en deskundig advies. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Hier laten we u zelf ervaren wat onze producten voor u kunnen betekenen. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan direct een afspraak, dan begroeten we u binnenkort!