voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Dubbel uittrekbaar

Dubbel uittrekbare ladegeleiders

Ladegeleiders die eenzijdig uitrekbaar zijn waarvan de inbouwlengte ook de uitrekbaarheid is.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten dubbel uittrekbare ladegeleiders

De dubbel uittrekbare ladegeleiders zijn allemaal kogelgelagerd. Ze zijn zowel geschikt voor lichte als voor zware ladetoepassingen. 

Er zijn ook ladegeleiders die in meerdere categorieën vallen, zoals deels uittrekbare geleiders met een blokkering in open toestand. Ook zijn de diverse ladegeleiders verkrijgbaar in uiteenlopende maten. Wij verkopen ook tweezijdige ladegeleiders met een inbouwlengte tussen de 300 en 800 millimeter. Daarbij hebben ze een maximale belasting tussen de 35 en 100 kilogram. Dat geeft u veel vrijheid in het toepassen van dit soort ladegeleiders. Door te bedenken welke eigenschappen voor uw project belangrijk zijn, vindt u de ladegeleider die hier het beste op aansluit.

Altijd een oplossing voor uw project

Zoekt u dubbel uittrekbare ladegeleiders maar vindt u niet direct wat u nodig heeft? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag wat uw wensen zijn en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Bij Ironw@re leveren we enkel producten van hoogwaardige kwaliteit, voor zowel de professional als de eindgebruiker. Ook onze dubbel uittrekbare ladegeleiders zijn gemaakt van de beste materialen. Dit zorgt voor een eenvoudige installatie, maar ook voor een optimaal gebruiksgemak. 

Deskundig advies wanneer u dat nodig heeft

Heeft u advies nodig bij de aankoop van dubbel uittrekbare ladegeleiders? Of heeft u andere vragen over meubeltechniek en de producten die wij hiervoor aanbieden? Neem dan contact met ons op. We staan altijd voor u klaar met een passend en deskundig advies. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Hier laten we u zelf ervaren wat onze producten voor u kunnen betekenen. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan direct een afspraak, dan begroeten we u binnenkort!