voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Showroom

Bezoek onze showroom

Bekijk en ervaar onze uitgebreide collectie van hoogwaardige deuroplossingen. Zowel het uiteindelijke resultaat als de opbouw van de systemen, waardoor u een volledig beeld krijgt van de toepassing en de oplossing in diverse situaties.

Al onze producten worden gekenmerkt door hun hoogwaardige kwaliteit, waarbij zowel functionaliteit als esthetiek een meerwaarde bieden voor de eindgebruiker en de professional. 
Showroom in Dordrecht

Wij zijn verhuisd naar een nieuw en duurzaam pand naast de A16 in Dordrecht. In onze showroom laten wij u graag alle unieke mogelijkheden zien voor complete hoogwaardige

- Schuifdeuren
- Scharnierende deuren
- Taatsdeuren
- Vouwdeuren

Adres: Laan van Europa 350 - 3317 DB - Dordrecht


Systemen in onze showroom

Voor consumenten/ eindgebruikers

Ironw@re neemt graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies. Eén van onze adviseurs gaat graag met u in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van uw situatie. Het is ons doel om het ‘’thuis gevoel’’ te versterken dat vraagt om deskundig advies op maat.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, bespreken wij graag aan de hand van tekeningen of foto’s de beste oplossing voor uw situatie.


Voor professionals, architecten en verwerkers

Voor u als professionele gebruiker, zoals aannemer, architect, timmerman of deurinstallateur speelt ook functionaliteit bij de installatie een grote rol. Ironw@re heeft er daarom voor gezorgd dat de techniek achter de systemen duidelijk zichtbaar is en daardoor goed toepasbaar. Samen met onze adviseur kunt u zo gemakkelijk in gesprek gaan over de technische mogelijkheden en toepassingen.

Voor uw bezoek aan onze showroom zullen wij vragen of u beschikt over tekeningen of foto’s van uw situatie. Dit helpt ons om goed inzicht te krijgen waardoor u van passend advies kan worden voorzien.


Maak een showroom afspraak

Een bezoek aan onze showroom is alleen op afspraak mogelijk van maandag tot en met zaterdag.

Adres: Laan van Europa 350 - 3317 DB - Dordrecht