Advies: +31 (0)85 - 40 00 063 - Voor ondernemers & consumenten

iDealMrCash   Maestro   Visa   Mastercard   Paypal of bestel via email of telefoon

Ladegeleiders

Ladegeleider specialist

Universeel toe te passen ladegeleiders (ook wel laderails genoemd), die geproduceerd zijn door topfabrikanten. Van 15 cm tot 300 cm lang. Deels uittrekbaar of volledig uittrekbaar. Ironw@re is specialist en heeft een zeer uitgebreid assortiment met ladegeleiders. 

We helpen u graag aan de best passende oplossing. Ladegeleiders zijn er in vele soorten en maten. Ironw@re is gespecialiseerd in alle type ladegeleiders. Van meubel oplossingen tot industriële oplossingen. In deze categorie vindt u de meest voorkomende ladegeleiders. De meer specialistische ladegeleiders hebben wij onderverdeeld in diverse categorieën. Kunt u uw oplossing niet vinden of heeft u advies nodig bij de keuze van de beste optie? Neem contact met ons op.

 

Ladegeleiders kopen

Wilt u ladegeleiders kopen? Ironw@re biedt diverse soorten universele ladegeleiders aan. Ladegeleiders zorgen voor een stabiele begeleiding bij het openen van lades. We bieden u de mogelijkheid om uit diverse geleiders te kiezen. Variërend van universele ladegeleiders, tot aan geleiders voor uw tv- of apothekerskast. Maak hierboven uw keuze.

Laderail

Op het gebied van laderails (synoniem voor ladegeleiders) is Ironw@re marktleider. Het aanbod is zeer ruim en daardoor uniek. Laat u zich verrassen door de zeer scherp geprijsde laderails!

Divers aanbod laderails

De laderails die wij aanbieden zijn in diverse formaten verkrijgbaar: van 15 tot 300 centimeter.  Ook de belastbaarheid van de laderail is zeer breed. We hebben laderails in ons assortiment die 5 kilogram kunnen dragen tot 1000 kilogram.

Verschil kogelladegeleider en rolladegeleider

Een kogelladegeleider is gefixeerd en stabieler in het verticale vlak. De kogels sluiten de profielen op, waardoor het rechtlijnig in- en uitloopt. Dit werkt zeer nauwkeurig. Denk bijvoorbeeld aan een meubel in een bus, waarbij u wilt dat de lades niet gaan stuiteren.

Bij een rolladegeleider werkt dit anders. Kies voor een rolladegeleider wanneer u met materiaal of houtsoorten werkt, die niet zo nauwkeurig zijn. Bijvoorbeeld wanneer u een meubel maakt van steigerhout, is dit materiaal vaak niet kaarsrecht. Het wieltje in de rolladegeleider lost het verschil op. Bij een rolladegeleider zit meer speling.