voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Zwaardere deuren tot 80kg

Vouwdeursystemen voor zwaardere deuren

Vouwdeuren voor zwaardere panelen tot 80kg bieden robuustheid en stabiliteit voor grotere of meer solide binnendeuren. Deze systemen zijn geschikt voor ruimtes met hogere eisen aan draagkracht, zoals scheidingswanden, grotere kasten of massieve binnendeuren. Ze zorgen voor een soepele, geruisloze werking en zijn verkrijgbaar in diverse stijlen om naadloos aan te sluiten bij uw interieur. Neem contact op voor passend advies. 

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Panelen aan één zijde van de rail of panelen centraal onder de rail?

Bij de HAWA Variofold vouwen de deurpanelen zich op aan één zijde van de rail, waardoor alle panelen zich aan het einde van de opening bevinden wanneer de vouwdeur volledig geopend is. Dit systeem is geschikt voor situaties waarbij de ruimte aan één kant van de opening wordt benut.

De HAWA Centerfold daarentegen schuift de deurpanelen centraal onder de rail. Bij het openen vouwen de panelen zich gelijkmatig aan beide zijden van de opening, waardoor de deurpanelen evenredig verdeeld zijn. Dit systeem werkt goed in situaties waar een symmetrische verdeling van de panelen gewenst is.