voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Buiten

Vouwdeursystemen geschikt voor buiten

Wilt u vouwdeuren plaatsen in uw tuinhuis, garage of andere plek buitenshuis? Vind het vouwdeursysteem dat past bij uw wensen voor een vouwdeur buiten.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Vouwdeursystemen voor vouwdeuren buiten

Vouwdeuren zijn in diverse situaties te gebruiken. Ze zijn functioneel en mooi voor binnen, maar ook vouwdeuren buiten kunnen zeker een goed idee zijn. Zo zijn vouwdeuren een geweldige manier om een garage af te sluiten. Bij Ironw@re hebben we diverse vouwdeursystemen die buiten te gebruiken zijn. Deze systemen zijn geschikt voor diverse soorten deurpanelen. Op die manier is het mogelijk om het ideale systeem samen te stellen voor uw vouwdeuren buiten. 

Enkel systemen van hoogwaardige kwaliteit

De diverse vouwdeursystemen voor buiten zijn allemaal van de Belgische fabrikant ROB. De producten van deze fabrikant zijn van hoogwaardige materialen en hoge kwaliteit. Zo weten we zeker dat we u een goed systeem aanbieden. De systemen zijn geschikt voor houten of stalen vouwdeuren. Het is maar net wat uw voorkeur geniet. Hoeveel deurpanelen er aan de rails kunnen worden opgehangen en hoe zwaar de deurpanelen mogen zijn, hangt af van het gekozen systeem. Laat deze factoren meespelen in uw beslissing, zodat het uiteindelijke systeem geheel aan uw wensen voldoet.

Diverse formaten leverbaar

Niet alle vouwdeur systemen zijn geschikt voor dezelfde maat deuren. Zo zijn er rails van 200 centimeter, maar ook van 600 centimeter. Daarbij zijn sommige rails geschikt voor drie deurpanelen, terwijl andere rails tot wel vijf deurpanelen kunnen dragen. Naast de systemen die wij standaard in het assortiment hebben, kunnen wij ook nog andere vouwdeur systemen voor buiten leveren. Als u hier interesse in heeft, horen wij graag van u. Dan bespreken we de diverse mogelijkheden, zodat u het vouwdeursysteem koopt dat het beste bij uw situatie past.

Stel uw eigen ideale vouwdeur systeem voor buiten samen

De verschillende vouwdeursystemen voor buiten die wij aanbieden zijn geschikt voor de meeste situaties. Sluiten deze systemen echter toch niet helemaal aan op uw wensen of eisen? Dan is het goed om te weten dat u deze systemen kunt aanpassen aan uw eigen eisen. De verschillende componenten zijn naar wens toe te voegen of juist uit de voorbeeldset weg te halen. 

Hulp nodig bij het samenstellen?

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van het vouwdeursysteem voor buiten? Dan horen wij graag van u. Onze experts weten alles over de diverse mogelijkheden en staan u graag bij, zodat u de beste keuze maakt. Daarbij kunnen we u van begin tot einde begeleiden, zoveel als u wilt. We leveren diverse losse componenten voor vouwdeursystemen, maar kunnen ook een compleet systeem op maat voor u leveren. Zo maken we het zo eenvoudig mogelijk om vouwdeuren buiten te realiseren.