voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Alles voor scharnierende deuren

Ironw@re beschikt over een uniek assortiment deurtechniek. Van minimalistische onzichtbare deurkozijnen tot zwarte houten deurkozijnen.
Wij bieden alle techniek die nodig is om een scharnierende deur netjes en straks te monteren of af te werken met onze mooie deurkruk sets.
Ironw@re is specialist op het gebied van deurtechniek en brengt u graag op ideeën voor de vele mogelijkheden.
Bespreek met ons uw woonwensen, wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw situatie. Neem contact op

Bekijk alles voor uw binnendeur kozijnen

Deurpanelen in alle soorten en stijlenIronw@re: gespecialiseerd in deurkozijnen van topkwaliteit

Ironw@re is specialist op het gebied van deurtechniek en brengt u graag op ideeën. De mogelijkheden zijn namelijk vrijwel onbeperkt. Wij hebben verschillende oplossingen voor binnendeuren. Voor iedere behoefte, zowel zakelijk als privé.

Wilt u een compleet deurkozijn op maat aanschaffen?
Onze specialisten staan u graag te woord. Liever zelf aan de slag met het kiezen van het juiste deurkozijn? Maak dan gebruik van onze configurators. Dankzij onze jarenlange ervaring snappen we precies wat u nodig heeft en helpen we u dat te bereiken.

Uw deurkozijnen geheel naar eigen smaaksamengesteld

Deurkozijnen zijn er in alle soorten, smaken en stijlen. Zo kunt u via onze website gemakkelijk en direct aan de slag met het samenstellen. Bij Ironw@re vindt u namelijk complete kozijnen op maat voor onder andere onzichtbare xinnix deurkozijnen en zwarte deurkozijnen, maar ook voor fraaie dubbele deurkozijnen. Dit met diverse deurenpanelen geheel naar uw eigen stijl ontworpen. Hierdoor is het mogelijk om het deurkozijn in iedere ruimte in of om uw woning op te nemen. Maak het plaatje af met het juiste deurbeslag en laat u inspireren door het totaalpakket. Zo samengesteld, op maat gemaakt én gemakkelijk geïnstalleerd!

Al in het bezit van een plattegrond of schets? Mail ons uw woonwensen door en wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw situatie!

 

Xinnix deurkozijnen

De naam Xinnix (Ik zie niks) omschrijft perfect het resultaat dat onze deursystemen bereiken, naadloze onzichtbare deuren. Om deze Xinnix deuren zonder omlijsting te bekomen wordt er gebruik gemaakt van een aluminium frame dat in de muur gemonteerd wordt.

Het inbegrepen beslag omvat 3D onafhankelijk regelbare scharnieren en een Xinnix magneetslot.

 Ook voor zakelijk gebruik

Bij Ironw@re bieden we niet alleen deurkozijnen voor privé gebruik aan. Ook in een zakelijke omgeving zijn hoogwaardige binnendeur kozijnen vaak een waardevolle toevoeging. We hebben een ruim assortiment deurtechniek voor zakelijk gebruik. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Daarom kiest u voor Ironw@re als de partij voor uw binnendeur kozijnen

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit - in combinatie met onze kennis over deurtechniek en de toepassing daarvan - zorgt ervoor dat u altijd weet waar u aantoe bent en wat u kunt verwachten.  We helpen u graag bij het uitkiezen van de oplossing die het beste past bij uw situatie. Tel daar ons uitgebreide assortiment hoogwaardige onderdelen bij op en u heeft de juiste partij gevonden! Indien gewenst ontzorgen we u compleet door naast de kozijnen en de deuren zelfs het beslag aan te bieden. 

 

Vragen over binnendeur kozijnen
Installeert Ironw@re ook XinniX deursystemen?

Ja op verzoek schakelen wij een montage team voor u in. Voor B2B of B2C. In onze demoruimte kunnen we ook een demonstratie of instructie sessie geven. 

Het belangrijkste punt bij de montage is het uitlijnen van de kozijnen tov de wand en het haaks / waterpas en goed verankeren van kozijn met de wandconstructie. Wat enorm helpt is een zuivere sparing / opening in wand.
Bij poriso of  alternatieve gemetselde wanden is een mooie strakke rechte opening een enorme besparing op een vlotte en soepele goede verankering van kozijn met wand.

Hoe meet ik een opening in wand of muur?
Meet eerst de breedte van uw deuropening driemaal onder, midden en boven. Noteer de kleinste van de drie metingen. Ten tweede, meet de hoogte aan beide zijden, links en recht en noteer de kleinste meting. U heeft weet nu wat de sparingsafmetingen zijn van uw deuropening.