voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Onzichtbare deurkozijnen

Xinnix onzichtbare deurkozijnen

Wilt u de deuren in huis naadloos laten aansluiten op de muren? Dan biedt een Xinnix deurkozijn de beste oplossing. Hoewel het hierbij lijkt alsof het een deur zonder kozijn is, wordt het kozijn eigenlijk weggewerkt in de muur. Hierdoor ziet u enkel nog een minimale hangnaad rondom de deur. Dat geeft een strakke, minimalistische en moderne afwerking aan elke ruimte. Bent u een enthousiaste doe-het-zelver of gaat u als professional aan de slag met Xinnix onzichtbare deurkozijnen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Xinnix deurkozijnen

Xinnix deursystemen zorgen voor een ultieme strakke look aan uw interieur. Geïntegreerde scharnieren en magneetsloten maken de Xinnix frames uniek. In dit renovatieproject werden de standaarddeuren vervangen door Xinnix systemen met standaardmaten


Kozijnloze deuren voor een minimalistische afwerking

Een traditioneel deurkozijn is altijd een opvallend detail in de muur. Het is een breekpunt in de strakke afwerking en doet afbreuk aan een minimalistische stijl. Wilt u graag dat de muur zo naadloos mogelijk doorloopt in de deur? Dan zijn deuren zonder omlijsting een goed idee. Deze deuren hebben wel een kozijn, maar deze wordt ingestuct in de muur. Hierdoor is het kozijn onzichtbaar en lijkt het alsof u kozijnloze binnendeuren heeft.

Een Xinnix onzichtbaar kozijn op maat

Bij Ironw@re staan we klaar voor uw klus. Daarom leveren we u graag onzichtbare kozijnen op maat. Dit kunnen wij eventueel leveren inclusief deuren én montage. Zo maken we het u zo makkelijk mogelijk. Maar als u liever zelf aan de slag wil, is dat ook mogelijk. Al onze hoogwaardige producten zijn eenvoudig zelf te monteren. De onzichtbare deurkozijnen van Xinnix worden allemaal geleverd inclusief verdekte scharnieren en sluitsysteem. Een deur met Xinnix onzichtbaar kozijn is toepasbaar op alle soorten wanden. Dus ook in uw project passen dit soort deuren uitstekend.

Ook brandwerend mogelijk

Zoekt u geen standaard onzichtbaar kozijn, maar wilt u graag een brandwerend deurkozijn? Ook dan helpen we u bij Ironw@re verder. Niet alleen vindt u bij ons een brandwerend onzichtbaar kozijn, ook een brandwerend deurpaneel bestelt u er direct bij. We hebben diverse typen brandwerende deurkozijnen en bijpassende brandwerende deurpanelen. We informeren u graag over de juiste optie voor uw project.

Deskundig advies over uw deur zonder kozijn

Wilt u ook graag onzichtbare deurkozijnen (ook wel blinde deur of onzichtbare deur genoemd) in huis? Of begint u aan een groot project waarbij deuren zonder omlijsting gewenst zijn? Neem dan direct contact met ons op. We maken graag een passend maatwerk voorstel.