voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Schuifdeur op maat

Schuifdeur op maat laten maken

Verken de mogelijkheden van een modern en minimalistisch design met onze schuifdeuren op maat. Deze producten bieden een efficiënte verbinding tussen ruimtes en combineren functionaliteit en stijl. Onze binnen schuifdeuren op maat zijn geschikt voor zowel woon- als kantooromgevingen. Voor een compleet overzicht van beschikbare schuifdeursystemen en benodigdheden, bezoek onze 'alles voor schuifdeuren' pagina. Wilt u een schuifdeur op maat laten maken? Dat kan! Schuifdeur(en) op maat kunnen eenvoudig worden samengesteld via onze website. Voor persoonlijk advies kunt u ook altijd direct contact opnemen met een van onze medewerkers.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Schuifdeuroplossingen

Onzichtbare schuifdeuren op maat

Op zoek naar een schuifdeur op maat die het effect geeft van een zwevende deur? Een onzichtbare schuifdeur op maat van Ironw@re biedt deze unieke uitstraling. Met een onzichtbare rail creëren deze schuifdeuren een opvallende uitstraling, die versterkt wordt door het geselecteerde type deur.

In de wand schuivende deuren op maat

Xinnix biedt naast vlakwandige binnendeuren ook geavanceerde schuifdeursystemen. Deze systemen laten de deur volledig in de muur verdwijnen voor een naadloos en modern effect. Het systeem biedt ook de structuur voor de holte tussen de twee wanden waar de deur in schuift. Of er nu gekozen wordt voor enkele of dubbele deuren, hout of glas, er zijn genoeg keuzes en wij maken uw schuifdeuren helemaal op maat zodat ze perfect passen in de desbetreffende ruimte.

Schuifdeuren in plafond

Ook maken wij schuifdeuren op maat geschikt voor in een in (verlaagd) plafond systeem, dit biedt een unieke, bijna onzichtbare oplossing. De rail kan worden verborgen in het plafond, of aan het plafond worden bevestigd en naar wens worden weggewerkt met (zelfgemaakte) afwerklijsten. Dit systeem is zelfs geschikt voor extra grote binnen schuifdeuren die op maat door ons gemaakt worden. Deze look zal zorgen voor een moderne, strakke uitstraling.

Standaard hangende schuifdeuren

Hangende schuifdeuren op maat zijn een favoriete keuze vanwege hun veelzijdigheid voor zowel smalle als brede openingen, met de mogelijkheid om in of voor de muur te schuiven. Bovendien blijft de vloer hierbij vrij van obstakels. Ironw@re's hangdeursystemen bieden hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak, met opties voor zelfinstallatie of volledige installatiediensten. Dit verzekert een moeiteloze integratie van de gewenste hangende schuifdeur in elke ruimte. En ook deze schuifdeuren kunt u door ons op maat laten maken.


Ironw@re: Unieke en innovatieve schuifdeur oplossingen

Bij Ironw@re staat de klant altijd op de eerste plaats, en deze inzet voor excellente service en producten is terug te zien in elk ontwerp en iedere installatie. Geen traditionele designs, geen compromissen op kwaliteit, maar puur vakmanschap en op maat gemaakte oplossingen voor de veeleisende klant. Bij Ironw@re kunt het volgende verwachten:

 • Uitgebreid assortiment op maat
 • Persoonlijk advies
 • Altijd de beste kwaliteit
 • Innovatieve deuroplossingen

De veelzijdigheid van schuifdeuren

Een schuifdeur is een uitstekende keuze voor diegenen die een functioneel en toch stijlvol alternatief zoeken voor traditionele deuren. Het geavanceerde ontwerp van deze oplossing biedt een ongeëvenaarde ruimtebesparende functionaliteit. Schuifdeuren zijn er in alle soorten, smaken en stijlen. Zo kunt u via onze website gemakkelijk en direct aan de slag met het samenstellen. De schuifdeuren komen in de volgende stijlen:

Ervaar de voordelen van schuifdeurtechniek

Schuifdeuren genieten een groeiende populariteit, en met goede redenen. Deze deuroplossingen brengen namelijk zowel esthetische als functionele voordelen met zich mee. Interessant is dat schuifdeuren ongeveer één vierkante meter extra ruimte opleveren - een cruciaal voordeel in kleinere ruimtes! In combinatie met een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit zorgt dit voor een duurzame oplossing. De schuifdeuren op maat van Ironw@re voldoen aan een reeks van strenge criteria:

 • Ruimtebesparing: Omdat een schuifdeur voor- of in de wand schuift, wordt er geen ruimte in beslag genomen zoals bij traditionele draaideuren. Dit maakt schuifdeuren bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes of ruimtes waar elke vierkante meter telt.
 • Veelzijdigheid: Schuifdeuren zijn een uiterst veelzijdige oplossing zijn voor diverse ruimtes, zoals een woonkamer, slaapkamer of kantoor.
 • Esthetiek: Met hun strakke lijnen en minimalistische uitstraling zijn schuifdeuren een verfijnde aanvulling op elke moderne interieurstijl. Ze faciliteren een vloeiende overgang tussen ruimtes en kunnen een visueel aantrekkelijk element in de ruimte zijn.
 • Vloeiende, stille werking: De technologie achter onze schuifdeuren garandeert een geruisloze beweging, voor ultiem comfort en gebruiksgemak.
 • Kwalitatieve lagering: Alle onderdelen zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen voor een langere levensduur.
 • Weer- en omgevingsbestendige afwerking: Schuifdeuren van Ironw@re zijn bestand tegen verschillende weers- en omgevingsomstandigheden, waardoor ze zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden.
 • Simpele installatie: Ondanks hun geavanceerde ontwerp, zijn onze schuifdeuren eenvoudig te installeren, voor maximale gebruiksvriendelijkheid.

Uw schuifdeur op maat gemaakt

Bij Ironw@re staat maatwerk centraal. Elke schuifdeur op maat wordt met de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd om een perfecte pasvorm te garanderen. De schuifdeuren van Ironw@re worden gekenmerkt door hun robuustheid en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om een soepele en geruisloze werking te garanderen, wat bijdraagt aan de algehele tevredenheid van de klant. Tot in het kleinste detail wordt er aandacht besteed aan de afwerking, om te verzekeren dat de schuifdeur naadloos opgaat in de omgeving. De behoeften van de klant worden hierbij nauwkeurig in acht genomen. De grootte, kleur, materiaalkeuze en het ontwerp van elke schuifdeur worden op maat gemaakt om aan de unieke eisen van elke ruimte en klant te voldoen.Vragen over schuifdeuren op maat
Hoe meet ik een opening in wand of muur?
Meet eerst de breedte van uw deuropening driemaal onder, midden en boven. Noteer de kleinste van de drie metingen. Ten tweede, meet de hoogte aan beide zijden, links en recht en noteer de kleinste meting. U heeft weet nu wat de sparingsafmetingen zijn van uw deuropening.
Welk schuifdeursysteem moet ik kiezen?
Er zijn verschillende variaties in schuifdeuren, zowel esthetisch als technisch.  Elke schuifdeur oplossing kenmerkt zicht met zijn eigen eigenschappen Schuifdeuren zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:  1.     Standaard hangend 2.     In de wand 3.     Onzichtbaar 4.     In plafond  5.     Onderlopend (ensuite)  6.     Symmetrie 7.     Parallel 8.    Schuifdeuren voor buiten
Welke deuren zijn geschikt als schuifdeur?
Met een stompe binnendeur kan u een schuifdeur maken mits deze een stabiele opbouw heeft. Let op: Gebruik geen board deuren van een Bouwmarkt. Deze deuren hebben grote kans op kromtrekken, in een schuifdeursysteem wilt u dit risico niet lopen. Ironw@re voert alleen deurpanelen met een hoogwaardige stabiele opbouw die geschikt zijn als schuifdeurpaneel.
Waarom een schuifdeur?
Een schuifdeur zorgt voor ruimtebesparing ten opzichte van een normale scharnierende deur. Ook zal een schuifdeur een echte eye-catcher zijn in uw interieur. Er zijn veel soorten schuifdeuren mogelijk van in de wand tot onzichtbaar. Bekijk alle type schuifdeuren online bij Ironw@re. Wij kunnen u volledig adviseren en u helpen bij uw keuze.
Hoe zwaar mag een schuifdeur zijn?
Elk schuifdeursysteem is berekend voor een bepaald deurgewicht. Bekijk dus altijd eerst voor welk deurgewicht uw schuifdeursysteem geschikt is. Voor hout: deuren tot 231,5 x 93 zijn voor 95% niet zwaarder dan 50 Kg. Massieve deuren of deuren met glas in lood kunnen zwaarder zijn. Voor glas: glas van 10-12mm dik weegt ongeveer 25-28 Kg per m2. Voorbeeld: glas van 231,5 x 93= 58 Kg. Vraag uw glashandel naar het exacte gewicht bij twijfel Wilt u weten hoe zwaar uw deur is? Gebruik onze online deurgewicht calculator in de footer.
Hoe maak je een schuifdeur tochtvrij?
Bij een schuifdeur die voor de wand langs schuift zal er altijd sprake zijn een kier tussen muur en deur. Dit is niet ideaal t.o.v. tocht of geluidsdichtheid. Het plaatsen van een stofborstel of valdorpel kan dit verminderen. Klik op lees meer voor meer informatie!
Wat heb je nodig om zelf een schuifdeur te maken?
Bij Ironw@re heeft u benodigde onderdelen van hoge kwaliteit snel besteld, ook kunnen wij u volledig adviseren en u helpen bij uw keuze. Om zelf een standaard schuifdeur te maken heeft u de volgende onderdelen nodig: 1. Schuifdeurrails Een schuifdeurrails om de deur te geleiden. De rails kan op verschillende manieren worden gemonteerd, tegen uw muur met wandbeugels of aan of in uw plafond. 2. Ophangset/wielen Een ophangset zorgt voor de verbinding tussen deur en rails 3. Ondergeleiding Zodat de schuifdeur niet kan gaan zwaaien 4. Deurpaneel Een hoogwaardig deurpaneel die geschikt is als schuifdeurpaneel. Geen board deuren van een Bouwmarkt. Deze deuren hebben grote kans op kromtrekken, in een schuifdeursysteem wilt u dit risico niet lopen. 5. Twee schuifdeurgrepen naar keuze U kunt kiezen tussen inbouwgrepen rechthoekig of rond & opbouwgrepen 6. Schuifdeurslot *optioneel U kunt kiezen tussen haaksluiting & ingewerkte insteeksloten 7. Gereedschap Meetlint – ijzerzaag – Boormachine – sleutel – schroevendraaiers
Hoe werkt een schuifdeursysteem?
Een standaard schuifdeursysteem werkt op basis van drie componenten: 1. Schuifdeurrails Een schuifdeurrails om de deur te geleiden. De rails kan op verschillende manieren worden gemonteerd, tegen uw muur met wandbeugels of aan of in uw plafond. 2. Ophangset/wielen Verbinding tussen deur en rails. 3. Ondergeleider Zonder ondergeleiding zal een schuifdeur gaan zwaaien. Schuifdeuren zijn er in veel verschillende variaties, zowel esthetisch als technisch. Bekijk alle schuifdeur oplossingen op onze website Bij Ironw@re bent u op het juiste adres voor een compleet assortiment. Wij kunnen u volledig adviseren en u helpen bij uw keuze. Uw situatie heeft veel invloed om de toepasbaarheid van een schuifdeur.
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen