voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Slaapkamer

Alles voor een schuifdeursysteem voor in de slaapkamer

Wilt u graag een schuifdeur als slaapkamerdeur? Dat kan met een schuifdeursysteem voor in de slaapkamer. Hiermee realiseert u enkele of dubbele schuifdeuren voor in de slaapkamer. 

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Verschillende systemen voor een schuifdeur in de slaapkamer

Afhankelijk van uw wensen en de beschikbare ruimte in uw slaapkamer, kiest u een bijpassend schuifdeursysteem. Wilt u enkele of dubbele schuifdeuren? Moeten de deuren voor of juist in de wand schuiven? En mag het systeem wel of niet zichtbaar zijn? Er is veel mogelijk. Voor een schuifdeur met een moderne uitstraling is een onzichtbaar schuifdeursysteem met een glazen schuifdeur voor in de slaapkamer een goede keuze. Wilt u liever een landelijk gevoel creëren? Dat kan goed met een boeren schuifdeursysteem met een houten schuifdeur. Dit schuifdeursysteem is zichtbaar en draagt bij aan het robuuste gevoel dat de schuifdeur uitstraalt. Wilt u graag dat de slaapkamerdeur altijd zachtjes sluit? Kies dan voor een schuifdeursysteem met softclose demping.

Eenvoudige montage en kwalitatief goede componenten

Bij Ironw@re hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom leveren wij enkel schuifdeursystemen van hoge kwaliteit. De systemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan lange tijd mee. Ze lopen soepel en in veel gevallen zelfs geruisloos. De montage is eenvoudig zelf uit te voeren, hoewel u dit ook aan ons montageteam uit kunt besteden. Datzelfde geldt voor het inmeten van de schuifdeur als slaapkamerdeur. U kunt uw schuifdeursysteem helemaal zelf samenstellen, maar ook een compleet schuifdeursysteem is mogelijk. Combineer het systeem met een deurpaneel naar keuze en maak het af met bijpassend schuifdeurbeslag. Zo wordt de schuifdeur van de slaapkamer helemaal zoals u voor ogen heeft.

Stel uw eigen schuifdeur voor de slaapkamer samen

Als u een schuifdeur als slaapkamerdeur wilt, stelt u deze bij Ironw@re geheel naar eigen wens samen. Allereerst kiest u een schuifdeursysteem dat aansluit op de ruimte en uw wensen. Hier heeft u vervolgens bij de meeste systemen een bijpassende ophangset voor nodig. Ook moet u een deurpaneel kiezen en maakt u deze af met deurbeslag. Dit kan een eenvoudige handgreep zijn, maar ook een slot is mogelijk.