voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Meubelscharnieren

Hoogwaardige kwaliteit meubelscharnieren

U vindt bij Ironw@re hoogwaardige kwaliteit meubelscharnieren. Deze scharnieren zijn geschikt voor keukenkastjes en andere meubeldeuren, zoals nachtkastjes en tv kasten. De universeel toe te passen meubelscharnieren zorgen ervoor dat al deze deuren moeiteloos openen en sluiten. Wilt u meubelscharnieren kopen, maar twijfelt u welk meubelscharnier het beste aansluit op uw project? Neem dan gerust contact met ons op voor een deskundig advies.

Systemen

Beslag & toebehoren

Toepassingen

Verschillende soorten meubelscharnieren

Bij Ironw@re vindt u verschillende soorten meubelscharnieren. Elk meubelscharnier heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Het ene scharnier is meer geschikt voor glazen deuren, terwijl een ander type juist voor houten meubels de juiste keuze is. Zo is er altijd een meubelscharnier te vinden dat aansluit op uw wensen.

Universele meubelscharnieren

Een universeel meubelscharnier volstaat voor veel meubeldeurtjes en wordt toegepast in de meeste keukenkasten. Er zijn meubelscharnieren met demping en meubelscharnieren met zelfsluiting, maar ook meubelscharnieren zonder deze toepassingen. Bij Ironw@re vindt u diverse meubelscharnieren in verschillende maten. 

Klepscharnieren

Klepscharnieren zijn speciaal ontwikkeld voor kastjes met een klep, bijvoorbeeld in caravans. Ook in sommige bovenkastjes van keukenkasten en in tv kasten komen deze meubelscharnieren voor een klep voor. Als u wilt dat de klep open blijft staan moet het klepscharnier aangevuld worden met een klep steun.

Glasdeurscharnieren

Waar veel universele meubelscharnieren op hout worden gemonteerd, vragen glazen constructies om een andere aanpak. Glasdeurscharnieren zijn speciaal ontworpen voor glazen deuren, bijvoorbeeld in vitrinekasten. Dit type scharnier is altijd aan de buitenkant zichtbaar, waardoor niet alleen de werking maar ook het uiterlijk van belang is.

Inboor meubelscharnieren

Wilt u dat de meubelscharnieren zo min mogelijk zichtbaar zijn? Dan zijn inboor meubelscharnieren de oplossing. Deze scharnieren worden zoveel mogelijk weggewerkt in het meubel, waardoor je ze bijna niet ziet zitten.

Deskundig en persoonlijk advies

Vraagt u zich af welk type meubelscharnier het beste aansluit op uw wensen? Neem dan contact met ons op. We luisteren graag naar uw wensen en adviseren u welk meubelscharnier technisch én esthetisch gezien de beste keuze voor u is. Alle meubelscharnieren die wij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn eenvoudig te installeren. Dat maakt ze ook voor professionals een uitstekende keuze. Bent u benieuwd wat we zakelijk voor u kunnen betekenen? Laat ons uw wensen weten en we brengen een passende offerte voor u uit.