voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Blum ladegeleiders

Blum ladegeleiders

Blum staat bekend als producent van hoge kwaliteit ladegeleiders. Bekijk het ruime aanbod van Blum ladegeleiders bij Ironw@re. 

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

25 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ladegeleiders van het merk Blum

Als u op zoek bent naar kwalitatief goede ladegeleiders dan zijn ladegeleiders van Blum zeker het overwegen waard. Niet alleen maakt Blum ladegeleiders van de beste hoge kwaliteit, ook hebben ze een erg breed assortiment. Verdekte geleiders, geleiders met Blumotion (softclose) en Tip-on geleiders (push to open) behoren allemaal tot de mogelijkheden. Van dit soort geleiders zijn bovendien diverse maten beschikbaar.

Zo is er voor elk type la wel een geschikte Blum ladegeleider. Of u nu een vlakke, diepe kledinglade wil realiseren in de slaapkamer of dat u een smalle, maar diepe lade nodig hebt in de badkamer, er is altijd een geschikte Blum oplossing.


Veel flexibiliteit met Blum ladegeleiders

Als u een verdekte Blum geleider zoekt om te gebruiken in ontwerpen in hout, zijn de Blum Tandem ladegeleiders een uitstekende keuze. Van de Tandem ladegeleiders zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar. U kiest uit een breed spectrum aan lengtes, verschillende ladesoorten en belastingklassen. Ook zijn er Tandem ladegeleiders verkrijgbaar met optionele bewegingstechnologieën. Zo bieden de ladegeleiders u het grootste gebruiksgemak.


Gedempt openen en sluiten

Wilt u een lade zacht en geruisloos sluiten? Dan kiest u voor ladegeleiders met Blumotion technologie. Met dit adaptieve systeem is het mogelijk om de lade zo zacht mogelijk te sluiten. In combinatie met het Tip-on principe is de lade ook met slechts een lichte aanraking te openen. Hierdoor ervaart u optimaal gebruiksgemak. In bepaalde modellen van de Blum geleiders is de Tip-on al in het geleiderprofiel geïntegreerd. Voor montage is dan alleen nog een eendelige synchronisatie-as nodig. Dit onderdeel bestelt u bij Ironw@re eenvoudig mee.


Blum online bestellen bij Ironw@re

Bij Ironw@re bieden we u graag de beste kwaliteit producten. Daarom hebben wij een breed assortiment Blum ladegeleiders. U bestelt deze producten van Blum eenvoudig in onze Blum online shop. U kiest de onderdelen die u nodig heeft en wij leveren deze zo snel mogelijk bij u thuis. Om de juiste onderdelen te vinden, maakt u gebruik van de handige filters. Filter de geleiders bijvoorbeeld op maximale belasting, de lagering of de inbouwlengte. 


Ook zakelijke klanten helpen wij bij Ironw@re graag verder. We horen graag meer over uw project, zodat we u het beste kunnen helpen. Heeft u vragen over de diverse producten van Blum of wilt u advies over de diverse soorten ladegeleiders? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag, zodat u precies weet welke Blum geleiders het beste bij uw project passen.