voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Deurkrukken

Deurkrukken

Deurkrukken hebben zowel een praktische als esthetische waarde. Zonder deurkruk is een scharnierende deur niet goed te openen. Tegelijkertijd bepaalt het uiterlijk van de deurkruk voor een groot deel van het uiterlijk van de deur. Met het veranderen van een deurkruk is een deur eenvoudig aan te passen aan een interieur. Kiest u bijvoorbeeld voor een deurkruk van RVS? Dan kiest u een deurklink met een moderne of industriële uitstraling. Een deurklink kan zowel contrasteren als juist wegvallen in de kleur van een deur. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Bent u op zoek naar een mooie deurkruk van hoogwaardige kwaliteit? Bij Ironw@re vindt u de deurkruk die perfect aansluit op de woonstijl.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

24 producten

Van hoog naar laag sorteren

Universeel toepasbare deurkrukkensets

De deurkrukkensets die u bij Ironw@re vindt zijn universeel toepasbaar op houten en stalen draaiende binnendeuren. De meeste sets zijn geschikt voor deuren van maximaal 40 millimeter dikte. Heeft u een dikkere deur? Laat het ons weten en we kijken wat er voor u mogelijk is. De deurkrukken worden gecomplementeerd met een bijpassende deurslot. Hierbij maakt het niet uit voor welk deurslot u kiest, zolang de stiftmaat overeenkomt. Daarnaast zijn er ook nog andere garnituren, zoals sleutelrozetten en vrij/bezet garnituren, verkrijgbaar in bijpassende stijlen. Zo creëert u een mooi geheel en werkt u de deur tot in de puntjes af.

Diverse stijlen deurbeslag beschikbaar

Bij Ironw@re vindt u deurkrukken en ander deurbeslag in diverse stijlen. Zo hebben we altijd een deurklink beschikbaar voor ieder interieur. Van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel. Het maakt niet uit of u een witte deurklink zoekt, of een deurklink in het zwart, of een antiek bronzen deurklink, bij Ironw@re vindt u het allemaal. Zoekt u niet alleen het deurbeslag, maar ook nog een bijpassende deur? Laat ons uw wensen weten. In ons bewerkingscentrum kunnen wij de deur voor u voorbewerken, zodat onder andere de scharnieren en deursloten perfect op de deur passen. 

Vragen? Wij helpen u verder

Heeft u vragen over de aanschaf van deurklinken of ander deurbeslag? Of zoekt u niet alleen deurbeslag, maar ook nog een complete deur inclusief scharnieren? Wij helpen u graag alle wensen te realiseren. Voor zowel de enthousiaste doe-het-zelver als de ervaren professional hebben we passende oplossingen. Laat ons weten wat u zoekt en wij komen met een passend en deskundig advies. Zo helpen we u graag een stap verder in uw project.