voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Push to open

Push to open ladegeleiders

Bij lades met een push to open techniek hoeven geen handvatten worden toegevoegd, waardoor de lades een strakke uitstraling kunnen hebben. Ontdek ons assortiment aan push to open ladegeleiders.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ladegeleiders met push to open techniek

Als u een lade wilt maken met optimaal gebruiksgemak is een push open lade een goed idee. Zo’n push open lade opent u door zachtjes tegen de voorkant van de lade te drukken. Zo hoeft u geen handgrepen op de lade te bevestigen en krijgt de lade een strakke afwerking. Dat is fijn in bijvoorbeeld de badkamer of slaapkamer. Bij Ironw@re vindt u diverse push to open ladegeleiders waarmee u zo’n lade kunt realiseren. De ladegeleiders zijn verkrijgbaar in diverse formaten, zodat er voor elk type lade wel een geschikte push to open ladegeleider te vinden is.

Kies de juiste afmeting

Bij Ironw@re vindt u push to open ladegeleiders met een inbouwlengte tussen de 250 en 750 millimeter. Daarbij hebben ze een maximale belasting tussen 40 en 60 kilogram. Hierdoor zijn de ladegeleiders voor veel projecten geschikt. De ladegeleiders zijn allemaal volledig uittrekbaar. Ze zijn eenvoudig te monteren en zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Een aantal van deze ladegeleiders zijn van het gerenommeerde merk Blum. Als u een lade wilt maken die breder is dan dat het diep is, is de Blum Movento Tip-on ladegeleider een aanrader. Is uw lade dieper dan dat deze breed is? Dan zijn andere push to open ladegeleiders ook geschikt.

Voor kleine en grote projecten

Heeft u veel push to open ladegeleiders nodig voor een groot project? Of bent u een enthousiaste doe-het-zelver die een push to open ladegeleider zoekt voor een project thuis? Bij Ironw@re willen we u altijd graag verder helpen. Of u nu een terugkerende zakelijke klant bent of dat u eenmalig iets nodig heeft, we vinden het belangrijk om iedereen van de beste kwaliteit en de beste service te voorzien. Onze push to open ladegeleiders zijn daarom per set van twee stuks (voor één lade) te bestellen, maar ook grotere hoeveelheden kunnen wij snel uit voorraad leveren. 

Advies over push to open ladegeleiders

Wilt u een push open lade maken, maar heeft u vragen over de verschillende push to open ladegeleiders? Neem dan contact op met onze experts. Zij kunnen u alles vertellen over de diverse opties en geven u graag een deskundig en persoonlijk advies. Zo helpen wij u bij het realiseren van een gebruiksvriendelijke push open lade. Of het nu gaat om een groot zakelijk project of dat u thuis een lade wilt maken, met onze push to open ladegeleiders gaat dat zeker lukken. Ook benieuwd naar onze andere typen ladegeleiders? Bekijk dan ons gehele assortiment aan laderails.