voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Wandbekleding deurkozijnen

Deurkozijnen voor wandbekleding

Wilt u een esthetische en bijzondere wand inclusief deur creëren door middel van bijvoorbeeld akoestische houten panelen? Ironw@re biedt hiervoor de perfecte oplossingen aan. Deze deurkozijnen zijn bedoeld voor scharnierende deuren of taatsdeuren en zijn speciaal gemaakt voor wandbekleding naar keuze. Het bijzondere aan dit kozijn is dat de deur wegvalt in de wand, waardoor de deur opgaat in de wand en praktisch onzichtbaar is. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wandbekleding kozijnen voor een unieke uitstraling

Met deze wandbekleding kozijnen is het mogelijk unieke en bijzondere wanden met deuren te creëren. U heeft volledige vrijheid in het soort wandbekleding dat u wilt gebruiken, zoals bijvoorbeeld spiegels, akoestische houten panelen, of tegels. Afhankelijk van het soort wandbekleding dat us kiest, kan de deur wegvallen in de muur wat een onzichtbaar effect geeft. 

Ironw@re of XinniX kozijn?

Met zowel het Ironw@re als het XinniX kozijn is een vergelijkbaar resultaat te behalen. Er zijn echter wat belangrijke verschillen tussen de twee opties. Zo is het onzichtbare XinniX kozijn voor wandbekleding een aluminium kozijn, en het Ironw@re kozijn een houten kozijn. Verder dient het XinniX kozijn na het afgipsen eerst afgestuct te worden voordat de wandbekleding geplaatst kan worden, terwijl de wandbekleding bij het Ironw@re kozijn direct te plaatsen is. Tot slot is het XinniX kozijn geschikt voor zowel trek- als duwdeuren. Het Ironw@re kozijn is enkel geschikt voor trekdeuren.