voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Deurscharnieren

Deurscharnieren van hoogwaardige kwaliteit

Ironw@re is gespecialiseerd in deurscharnieren van hoogwaardige kwaliteit. Bent u op zoek naar deurscharnieren voor stompe deuren of opdekdeuren? Dan vindt u in ons ruime assortiment vast een scharniersysteem dat aansluit op uw wensen. Zoekt u zichtbare deurscharnieren of kiest u liever inboorscharnieren die u niet ziet? We adviseren u graag over een passende oplossing voor uw project.

Type

Toepassingen

Stijlen

Alle onderdelen

‘Traditionele’ zichtbare schanieren voor uw deur

Traditionele deurscharnieren zijn aan de buitenkant van de deur zichtbaar. Dit zijn bijvoorbeeld kogelscharnieren of paumelle scharnieren. Dit soort scharnieren is universeel geschikt voor stompe binnendeuren. Wilt u dat een stompe deur beide kanten op geopend kan worden? Dan kiest u voor een doordraai scharnier. Dit scharnier is ook aan de buitenkant van de deur zichtbaar. Voor een opdekdeur heeft u speciale scharnieren nodig. Van dit type opdekdeur scharnieren vindt u bij Ironw@re vernikkelde, vergulde en verzinkte exemplaren. Zo kiest u scharnieren die niet alleen een praktische, maar ook een esthetische toevoeging zijn aan uw interieur.

Een strakke afwerking met verdekte deurscharnieren

Wilt u een modern en strak interieur afwerken met onzichtbare deurscharnieren? Dan kiest u voor verdekte deurscharnieren. Deze scharniersystemen zijn niet zichtbaar als de deur gesloten is. Dat zorgt voor een strakke afwerking in uw interieur. De inboorscharnieren worden tussen de deur en het kozijn ingefreesd. Vervolgens zijn ze nog op drie manieren af te stellen voor het beste resultaat. Bovendien is dit scharniersysteem onderhoudsvrij en heeft u geen last van piepende of krakende geluiden. Zoekt u een Xinnix kozijn of deur combinatie inclusief dit soort scharnieren? Neem contact met ons op en we bespreken de diverse mogelijkheden met u.

Eenvoudig infrezen van scharnieren

Wilt u onze scharnieren eenvoudig in de deur en in het kozijn infrezen? Dan zijn onze freesmallen voor deurscharnieren een handige hulp. De multifunctionele mallen zijn eenvoudig in gebruik en maken het frezen een stuk eenvoudiger en nauwkeuriger. Wilt u het infrezen van de scharnieren liever niet zelf uitvoeren? In ons bewerkingscentrum kunnen we deuren ook compleet voor u voorbewerken. 

Scharnieren kopen? Maak de juiste keuze met behulp van ons

Twijfelt u over de juiste deurscharnieren voor uw klus of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op voor een passend en persoonlijk advies. We kijken graag naar uw situatie en luisteren naar uw wensen, zodat we u een deskundig advies kunnen geven. Zowel voor consumenten als voor professionals staan we klaar. Bij grote bestellingen brengen we een scherpe offerte uit. Zo bent u zeker van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.