voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Onzichtbaar

Onzichtbare schuifdeursystemen

Wenst u een schuifdeursysteem waarbij het lijkt alsof u een zwevende schuifdeur heeft? Techniek onzichtbaar? Dan is een onzichtbaar schuifdeursysteem wat u zoekt. Deze schuifdeuren hebben een onzichtbare techniek. Het is een uniek systeem met een bijzondere uitstraling. Bij Ironw@re is een onzichtbaar schuifdeursysteem mogelijk in combinatie met houten en glazen schuifdeuren. Zo draagt niet alleen het systeem, maar ook het type deur bij aan de opvallende uitstraling. Het onzichtbare schuifdeur systeem is onderhoudsvrij en relatief eenvoudig te plaatsen.  Neem bij vragen contact op voor een passend aanbod.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren


Hoe werkt een onzichtbaar schuifdeursysteem?

Bij een onzichtbaar schuifdeursysteem schuift de zwevende schuifdeur voor de deuropening. Achterop de schuifdeur zit een rail gemaakt van geanodiseerd aluminium. Op de wand bevestigt u een plaat met loopwielen. De bevestigde rail op de deur begeleidt de deur over de plaat. De lagering is soepel en daardoor geruisloos. Ook wordt het systeem standaard geleverd met softclose demping. Het gebruik van de schuifdeur is daardoor altijd zacht en prettig. Het monteren van het schuifdeuren met een onzichtbare rail is gemakkelijk zelf uit te voeren, maar kan ook door onze vakmensen worden gedaan.

Kiest u voor hout of voor glas?

Een onzichtbaar schuifdeursysteem is te gebruiken voor een enkele schuifdeur van maximaal 80 kilogram. Voor dubbele schuifdeuren is dit systeem niet aan te raden. Wel heeft u de keuze uit een houten deurpaneel, een deurpaneel van glas in een frame of een compleet glazen deurpaneel. De keuze hiervoor is voor een kwestie van smaak. Als u een afgesloten deur wilt, bijvoorbeeld voor de slaapkamer, dan is een houten schuifdeur de juiste keuze. Wilt u spelen met lichtinval? Dan is een glazen schuifdeur een goede optie. Alle soorten schuifdeuren zijn verkrijgbaar in diverse maten, waardoor we de deur aanpassen op uw specifieke wensen.

Alle service die u zoekt

Zoekt u enkel het onzichtbare schuifdeursysteem? Wilt u ook direct bijpassende deurpanelen bestellen? Of wilt u het liefst ook het inmeten en de installatie van het deursysteem en de bijpassende deuren uit handen geven? Bij Ironw@re bieden we u de service die u nodig heeft. We leveren de onzichtbare schuifdeursystemen altijd op maat, waardoor ze perfect passen. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan en we gaan graag aan de slag met een passend voorstel. Twijfelt u of een onzichtbaar schuifdeursysteem het juiste schuifdeursysteem voor u is? We horen graag uw wensen, zodat we u kunnen voorzien van een persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op!