voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Voor binnen

Houten vouwdeursystemen voor binnen

Een of meerdere houten vouwdeuren plaatsen in uw huis? Dan heeft u de juiste vouwdeursystemen nodig. U vindt ze bij Ironw@re.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Houten vouwdeuren plaatsen binnen

Een houten vouwdeur kan binnen op veel verschillende manieren gebruikt worden. Het is een mooie en functionele manier om een kast af te sluiten, maar houten vouwdeuren zijn ook een geweldige manier om een roomdivider te creëren. Bij Ironw@re is het mogelijk om uw eigen vouwdeursysteem samen te stellen. Deze vouwdeursystemen zijn uitstekend te gebruiken met houten deurpanelen. Stel uw vouwdeursysteem handmatig samen of kies voor het gemak van een al compleet samengesteld systeem.

Een vouwdeursysteem zoals u wilt

Een houten vouwdeur binnen creëert u met een degelijk vouwdeursysteem. Bij Ironw@re hebben we een ruim assortiment vouwdeursystemen voor u. We hebben losse componenten, waarmee u zelf een systeem samenstelt, maar we hebben ook complete systemen. Het is maar net wat u zelf prettiger vindt werken. De systemen zijn verkrijgbaar in diverse samenstellingen en formaten. Zo is er voor elke situatie wel een systeem dat goed past. De systemen zijn altijd van hoge kwaliteit en we helpen u graag bij het bepalen welke componenten u nodig heeft. We leveren vouwdeursystemen graag op maat en ook de deurpanelen bewerken we indien gewenst voor u voor. Zo kunnen we bijvoorbeeld de juiste grepen al in de deur frezen.

Houten deurpanelen kiezen

Als u graag een houten vouwdeur voor binnen heeft, is het bij Ironw@re mogelijk om te kiezen uit HPL deuren of verfdeuren. Deze verschillende soorten deurpanelen hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Een verfdeur wordt in de fabriek enkel voorbehandeld. Dit betekent dat u de deur zelf nog moet aflakken in een kleur naar keuze. Dit heeft als grote voordeel dat u de kleur van de deur eenvoudig kunt veranderen. Bij een HPL deur is dit niet het geval. U kiest hiervoor een kleur of patroon en wij leveren de deur in deze kleur bij u af. Het is naderhand niet mogelijk om de kleur van de deur te veranderen. Wilt u graag houten deuren met glazen panelen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wij helpen u bij het realiseren van houten vouwdeuren binnen

Heeft u hulp nodig bij het realiseren van uw houten vouwdeuren voor binnen? Dan horen we graag van u wat wij voor u kunnen betekenen. Of het nou gaat om het samenstellen van het vouwdeursysteem of dat u twijfelt tussen verschillende deurpanelen, onze experts staan voor u klaar. Dan geniet u binnenkort van prachtige houten vouwdeuren binnen waar u jarenlang plezier van zult hebben.