voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Voor buiten

Houten vouwdeursystemen voor buiten

Wilt u een houten vouwdeur plaatsen in de schuur, een tuinhuis of een andere locatie buiten? Wij helpen u bij het kiezen van de juiste systemen.

Pagina
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-36 van 46

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-36 van 46

Van hoog naar laag sorteren

Vouwdeuren hout buiten

Houten vouwdeuren voor buiten zijn een functionele en esthetische oplossing voor diverse situaties. Zo zijn houten vouwdeuren een ruimtebesparende manier om een tuinhuisje af te sluiten. Maar ook als deuren voor een garage staan houten vouwdeuren prachtig. Bovendien zijn vouwdeuren buiten in het hout erg functioneel. Met een soepel lopend systeem creëert u een ruimtebesparende oplossing. Bovendien zullen de houten vouwdeuren lange tijd meegaan en u zo veel plezier bezorgen. Bij Ironw@re hebben we alles wat u nodig heeft om een goed vouwdeursysteem te realiseren.

Losse componenten of een compleet systeem

Werkt u graag met losse componenten en wilt u uw eigen vouwdeursysteem samenstellen? Bij Ironw@re vindt u dan alles wat u nodig heeft. Van bovenrails tot ondergeleiding en van verdekte scharnieren tot aan hangrollen. Alle componenten zijn bovendien van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u zeker weet dat u een degelijk vouwdeursysteem voor buiten in elkaar zet. Wilt u liever in één keer alle benodigde componenten aan uw winkelwagen toevoegen? Maak dan gebruik van onze verschillende voorbeeldset. Zo’n voorbeeldset bevat alles wat u nodig heeft voor een goed vouwdeursysteem voor buiten. De inhoud is wel nog aan te passen aan uw eigen situatie, zodat het vouwdeursysteem helemaal aan uw wensen zal voldoen.

Het juiste vouwdeursysteem voor een houten buitendeur

Doordat u uw vouwdeursysteem zelf kunt samenstellen krijgt u een systeem dat volledig op maat is. Wat uw wensen voor uw houten vouwdeuren buiten ook zijn, bij Ironw@re vindt u alles wat u nodig heeft om de vouwdeur te kunnen installeren. Alle componenten op deze pagina zijn perfect geschikt om houten vouwdeuren mee te installeren en zijn bestand tegen diverse omstandigheden waardoor ze ook buiten een lange levensduur hebben.

Meer advies over houten vouwdeuren voor buiten

Heeft u vragen over het samenstellen van een vouwdeursysteem voor buiten? Of wilt u meer weten over de diverse opties die wij aanbieden voor houten vouwdeuren voor buiten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. We staan altijd voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies. Of u nu kiest voor losse componenten of een compleet systeem, we helpen u graag bij het realiseren van functionele en esthetische houten vouwdeuren voor buiten.