voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Zelfsluitende scharnieren

Zelfsluitende scharnieren

Wilt u nooit meer last hebben van een openstaande deur? Met zelfsluitende scharnieren lost u dit probleem eenvoudig op. Op deze manier hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over tocht door een openstaande deur. Zelfsluitende scharnieren zijn een uitstekend alternatief voor de klassieke deurdranger. Is een deurdranger niet geschikt in uw situatie of vindt u een deurdranger geen stijlvolle oplossing? Dan zijn de zelfsluitende scharnieren precies wat u zoekt. 

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een minimalistische oplossing

De zelfsluitende scharnieren zijn verdekte scharnieren. Dit betekent dat u ze niet ziet zitten als de deur gesloten is. Een zelfsluitend scharnier wordt in de deur gefreesd. Dat maakt deze oplossing niet alleen heel erg praktisch, maar ook nog erg minimalistisch. Als de deur gesloten is, ziet u de scharnieren helemaal niet zitten. Toch zijn de scharnieren in diverse kleuren en met twee soorten finish verkrijgbaar. U heeft de keuze uit een chroom mat of nikkel mat finish. Op die manier passen de scharnieren ook als u de deur opent perfect in het plaatje. 

Zelfsluitende scharnieren met regelbare snelheid

Wilt u dat de deur rustig dichtvalt? Of wilt u juist graag dat de deur zichzelf zo snel mogelijk sluit? De zelfsluitende scharnieren zijn regelbaar in drie standen. Zo bepaalt u zelf hoe snel de deur dichtvalt. Dat maakt het zelfsluitend scharnier voor allerlei deuren geschikt. De zelfsluitende scharnieren zijn geschikt voor deuren van maximaal 60 kilogram en een dikte van minimaal 40 millimeter. Per deur heeft u minimaal drie scharnieren nodig voor een optimaal resultaat. U kunt het scharnier op zowel links- als rechtsdraaiende deuren toepassen.

Eenvoudige montage

Alle producten van Ironw@re zijn van hoge kwaliteit en zijn eenvoudig zelf te installeren. Dat maakt ze geschikt voor zowel de enthousiaste doe-het-zelver als de ervaren professional die graag doorwerkt. Voor het infrezen van de zelfsluitende deurscharnieren hebben wij een freesmal beschikbaar. Bestelt u ook de deurpanelen bij ons? Dan is het ook mogelijk om de deuren in ons bewerkingscentrum te laten voorbewerken voor deze scharnieren. Dat maakt het monteren van de scharnieren nog eenvoudiger. 

Altijd deskundig advies

Twijfelt u of de zelfsluitende scharnieren de beste keuze zijn in uw situatie? Of heeft u andere vragen over deze of andere deurtechniek? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met u mee en zoeken naar een passende oplossing voor elke vraag. Met ons deskundige advies helpen we u graag een stap verder in uw project.