voor bedrijven & consumenten in NL en BE


Complete vouwdeursystemen op maat

Vouwdeuren zijn stijlvolle deuren voor zowel binnen als buiten. Met een vouwdeur op maat van Ironw@re geeft u een ruimte een compleet nieuwe uitstraling. Onze hoogwaardige kwaliteit harmonica deuren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Onze vouwdeuren worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar met twee, vier, zes of acht panelen. Heeft een specifieke wensen voor een accordeondeur met meer panelen? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag mee over een passende oplossing.
Ervaar de voordelen van vouwdeurtechniek

 • Geschikt voor grote openingen
 • Veelzijdige configuraties
 • Roomdivider
 • Eenvoudig te openen en sluiten
 • Esthetische veelzijdigheid
 • Licht in gewicht (optioneel)

Direct naar de verschillende vouwdeursystemen

Vouwdeuren tot 30 kilogram

Vouwdeuren voor lichte deurpanelen tot 30kg combineren gebruiksgemak met veelzijdigheid. Deze systemen zijn perfect voor:

 • scheidingswanden
 • kasten
 • lichte binnendeuren

Vouwdeuren tot 80 kilogram

Vouwdeuren voor zwaardere panelen tot 80kg bieden robuustheid en stabiliteit voor grotere of meer solide binnendeuren. Deze systemen zijn geschikt voor ruimtes met hogere eisen aan draagkracht, zoals:

 • scheidingswanden
 • grotere kasten
 • massieve binnendeuren.

Situaties

Losse onderdelen

Ironw@re: gespecialiseerd in vouwdeuren van top kwaliteit

Ironw@re is specialist op het gebied van vouwdeurtechniek en brengt u graag op ideeën. De mogelijkheden zijn namelijk vrijwel onbeperkt. Wij hebben verschillende oplossingen voor vouwdeuren. Voor iedere behoefte, zowel zakelijk als privé.

Wilt u een compleet deurkozijn op maat aanschaffen?
Onze specialisten staan u graag te woord. Liever zelf aan de slag met het kiezen van het juiste vouwdeursysteem? Maak dan gebruik van onze configurators. Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen we precies wat u nodig heeft en helpen we u graag dat te bereiken.


Complete vouwwanden voor een flexibele ruimte

Vouwdeuren zijn meer dan alleen een deur, ze zijn ook geschikt om als volledige wand gebruikt te worden. Dit geeft veel mogelijkheden voor zowel binnen als buiten. 
Door een vouwwand over de gehele breedte van de opening te plaatsen, kan deze functioneren als roomdivider. Binnen de trend van microliving, waar zo flexibel mogelijk met de ruimte om wordt gegaan, is een vouwwand een uitstekende toevoeging. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om ruimtes flexibel van elkaar te scheiden!

Grenzeloze mogelijkheden: vouwdeuren in de zakelijke wereld

Vouwdeuren worden in commerciële settings vaak ingezet vanwege hun flexibiliteit en ruimtebesparende eigenschappen. In vergaderruimtes kunnen ze grotere zalen opdelen in kleinere secties voor afzonderlijke bijeenkomsten, terwijl ze bij evenementen of beurzen zorgen voor een vlotte doorgang. Met hun veelzijdige designs passen ze in zowel moderne als traditionele bedrijfsinterieurs, en bieden ze een praktische oplossing om ruimtes dynamisch te beheren.