voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Complete vouwdeursystemen op maat

Vouwdeuren zijn stijlvolle deuren voor zowel binnen als buiten. Met een vouwdeur op maat van Ironw@re geeft u een ruimte een compleet nieuwe uitstraling. Onze hoogwaardige kwaliteit harmonica deuren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Onze vouwdeuren worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar met twee, vier, zes of acht panelen. Heeft een specifieke wensen voor een accordeondeur met meer panelen? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag mee over een passende oplossing.

Een vouwdeursysteem voor binnen

Een vouwdeur is een ruimtebesparende en tegelijkertijd mooie toevoeging aan een interieur. Ze geven een ruimtelijke uitstraling aan een kamer, omdat ze zelf maar weinig ruimte innemen. Bij Ironw@re bestelt u een vouwdeur systeem dat bij u past, waaronder harmonica vouwdeuren en accordeondeuren. Onze systemen zijn geschikt voor zowel meubelpanelen als dikke deurpanelen. Zo kunt u alle kanten op met de vouwdeur. Voor binnen heeft u de keuze uit een vouwdeursysteem zonder of met onderrail. Zonder onderrail mag de vouwdeur uit maximaal twee panelen bestaan. Wilt u graag een bredere deur met meer panelen? Dan kiest u voor de optie met een aluminium rail op de vloer. Dit systeem is geschikt voor vouwdeuren bestaande uit acht panelen, hoewel we graag met u meedenken als u meer panelen wenst. Al onze vouwdeur systemen voor in woonkamer zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn eenvoudig te monteren.

Een professionele vouwdeur voor buiten 

Wilt u graag een stevige vouwdeur voor buiten? Bij Ironw@re koopt u de degelijke vouwdeursystemen van de Belgische fabrikant ROB. Dit systeem is geschikt voor zowel houten als stalen vouwdeuren. Maximaal mogen de panelen per stuk 300 kilogram wegen. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden van dit merk, zodat ook u een professionele vouwdeur voor buiten vindt die voldoet aan al uw wensen.

Vouwdeur kopen? Persoonlijke adviezen voor het beste resultaat

Bij Ironw@re willen we u de vouwdeur op maat leveren waar u écht tevreden mee bent. Niet voor niets krijgen wij van onze klanten een waardering van maar liefst een 9,1! Ook voor u zetten we graag dat stapje extra. Daarom horen we graag al uw wensen voor een vouwdeursysteem. We geven u dan een persoonlijk advies dat aansluit op uw situatie. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier geven we u graag een demonstratie van de diverse mogelijkheden (nog geen vouwdeursystemen te bezichtegen, wel kunnen wij u van A tot Z adviseren), zodat u goed geïnformeerd uw keuze kan maken. Maak telefonisch een afspraak.