voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Binnen

Alles voor je vouwdeuren binnenshuis

Vouwdeuren zijn een speelse en toch stijlvolle manier om ruimtes van elkaar af te sluiten. Met vouwdeuren binnen verdeelt u een ruimte gemakkelijk in twee delen of sluit u een deel van de ruimte af. Bij Ironw@re vindt u alles voor vouwdeuren binnen op maat. Zo krijgt u precies de harmonicadeur binnen die bij uw situatie past. Bent u benieuwd of wij ook voor uw vouwdeur voor binnen een goede oplossing hebben? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact op om uw wensen te bespreken.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Vouwdeuren binnen met meerdere panelen

Vouwdeuren bestaan uit meerdere panelen die tegen elkaar aan vouwen als je de deur opent. Bij Ironw@re werken wij met twee verschillende systemen voor vouwdeuren voor binnen. Het ene systeem (0200) is geschikt voor maximaal twee panelen en werkt zonder vloergeleiding. Het andere systeem (0700) heeft een aluminium boven- en ondergeleider. Dat maakt dit systeem geschikt voor twee, vier, zes, acht of zelfs nog meer panelen. Zo creëert u met dit vouwdeursysteem eenvoudig een afsluiting van een woonruimte. Ook in klaslokalen wordt dit type vouwdeuren veel gebruikt.

Vouwdeuren in de stijl die u zoekt

Het vouwdeursysteem wordt gecomplementeerd met een vouwdeur in een stijl naar keuze. Bij Ironw@re maken wij vouwdeuren op maat. Zo past zowel het systeem als de deur perfect in uw situatie. Ook bieden wij vele mogelijkheden voor buiten vouwdeuren. Zoekt u een vouwdeur voor binnen? Van klassiek tot modern en van stoer tot chique, met onze harmonicadeuren voor binnen op maat kunt u echt alle kanten op.

Altijd deskundig advies: ook bij harmonicadeuren voor binnen

Als u voor een vouwdeursysteem van Ironw@re kiest, garanderen wij u producten van de hoogste kwaliteit. Ook staan wij elke stap van het proces naast u. Of u nou hulp nodig heeft bij het inmeten of het monteren van de schuifdeur, of dat u deskundig advies zoekt over het juiste vouwdeursysteem, wij staan voor u klaar. Zakelijke klanten helpen we verder met grote projecten en zelfs project begeleiding behoort tot de mogelijkheden. Wilt u onze vouwdeursystemen voor binnen graag eerst met eigen ogen zien, voordat u een keuze maakt? We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Hier ziet u zowel het eindresultaat als de techniek achter de vouwdeursystemen. We leggen u graag uit hoe eenvoudig het installeren van de systemen is én hoeveel gebruiksgemak het oplevert. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.