voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Project begeleiding

Project begeleiding

Laat uw project begeleiden door een technisch adviseur van Ironw@re.
Ironw@re biedt ondersteuning aan van ontwerp tot (op)levering. Het begint met een intake bij ons op kantoor, op locatie of telefonisch. Wij analyseren uw situatie en bieden een passende oplossing aan, die kan worden gerealiseerd.

Scrol voor meer informatie, of Neem contact op

In de bouw

Ironw@re is regelmatig betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van uiteenlopende bouwprojecten. Nieuwbouw, maar ook verbouwingsprojecten of projecten in de utiliteitsbouw. Zo bieden wij praktische deur- en schuifdeuroplossingen aan en zijn in staat in te spelen op bijzondere of onvoorziene situaties bij de voorbereiding en uitvoering. Desgewenst zijn wij aanwezig bij bouw vergaderingen met alle betrokkenen, aannemers en uitvoerende partijen.

Ironw@re beschikt over een eigen montageteam, gespecialiseerd in onze producten. In overleg stellen wij onze vakmensen graag ter beschikking om onze systemen te plaatsen.


In de industrie

Ironw@re is ook betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van uiteenlopende projecten in de industriële sector. Zoals het selecteren en de levering van brandwerende deuren, explosie werende deuren, hangar deuren, paarden staldeuren, of de complete inrichting van bedrijfswagens.
Onze adviseurs denken graag mee. In de ontwerpfase kunnen wij in samenwerking met engineers zoeken naar de juiste oplossing, die de gewenste functies en programma van eisen zal ondersteunen. Wij houden rekening met alle belangrijke factoren zoals onderhoudsvrijheid, veiligheid, eenvoudige montage en krachtberekeningen.


Voor de eindgebruiker

Als u bij Ironw@re een product aanschaft krijgt u ondersteuning bij uw project. Wij ontvangen graag tekeningen van de situatie om u persoonlijk en juist te kunnen adviseren. Op basis van een intakegesprek en de tekeningen analyseren wij uw situatie en bieden een offerte aan met een passend advies.

Indien u zelf de installatie ter hand neemt, kunnen wij u voorzien van een bijsluiter en/of documentatie van het product. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze montageservice. Gaat uw aannemer het systeem plaatsen? Dan bieden wij hen de mogelijkheid om bij ons een persoonlijke training te volgen. Dit kan in onze demonstratieruimte maar ook bij u op locatie, waar wij ter plekke ondersteuning kunnen bieden bij de installatie van onze producten.


Voor de Professional

Vanaf het moment dat opdrachtgevers, architecten, projectontwikkelaars en engineers om tafel gaan, brengen wij onze praktijkervaring graag mee om het ontwerp te realiseren. Al vanaf de beginfase van het traject kunnen we meedenken met het projectontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie.

Ook de professional bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van onze montageservice. Het volgen van een producttraining voor u en/of medewerkers behoort tot de mogelijkheden. Dit kan in onze showroom In Papendrecht of bij u op locatie, waar wij u ter plekke kunnen ondersteunen bij de installatie van het systeem. Meer weten? Bekijk de Training pagina.