voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Het is onze missie om thuisgevoel te versterken.

Wij creëren een unieke woonomgeving door het gebruik van hoogwaardige producten en het geven van een deskundig advies op maat met oog voor functionele esthetiek. Bij Ironw@re vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van deurkozijnen, schuifdeuren geleidingstechniek en meubeltechniek. Wij richten ons op zowel professionals als gedreven doe-het-zelvers. We bieden niet alleen de beste kwaliteit producten, ook staan we altijd klaar met het beste advies. Zo helpen we u graag verder met functionele en esthetische deuroplossingen. Online bestellen met persoonlijk advies! Online bestellen gaat bij Ironw@re heel eenvoudig. Twijfelt u nog en kunt u wat advies gebruiken? Dan helpt onze klantenservice u graag verder met een persoonlijk en passend advies. Ook voor onze zakelijke klanten staan wij altijd klaar.


frits-jurgens-taatsscharnier

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Wij hebben gekozen voor een breed en diep assortiment gericht op ijzerwaren. Wij bieden deurtechniek
en geleidingstechniek met een meerwaarde voor de professional en de doe-het-zelver. Producten die
zowel functioneel als esthetisch een meerwaarde bieden voor de eindgebruiker en de professional


Onze visie is om een onderscheidende bijdrage te leveren.

Door te werken met esthetische en functionele artikelen dragen we bij aan het vergroten van dit gevoel.
Of het nu gaat om ergonomie rondom ladetoepassingen of schuifdeuren, of om de “finishing touch” van
uw interieur met een mooi deursysteem of een mooi onzichtbaar scharnier met design handgreep.

familie woonkamer sfeer deuren

Onze normen en waarden


Open en eerlijk

Onze organisatie kenmerkt zich door een “no nonsens” aanpak en een open cultuur. Met een pro actieve houding waarbij ambitie en energiek te werk gaan onze kenmerken zijn. Een organisatie die jaarlijks groeit en hard aan de weg timmert. Waar voor een esthetische en functionele vraag altijd een passend antwoord wordt gevonden.


Betrokken

We hebben hart voor uw vraag en wens. Voor het beste eindresultaat komen we desgevraagd bij u op uw locatie langs voor het juiste advies en technische oplossing.


Energiek

Wij hebben passie voor ons werk! Wij willen het thuisgevoel versterken door het antwoord te vinden met een functioneel esthetisch toepassing.


Ambitieus

Wij ontwikkelen continu onze vaardigheden. We leren van elkaar maar vooral van u door de vragen die we dagelijks ontvangen. Ons assortiment, ons IT-platform, onze logistiek, onze klantenservice en onze adviseurs: wij werken er dagelijks aan.


Ondernemend

Wij zijn een jonge groep mensen met een hoogstaand netwerk van (senior) adviseurs en specialisten. Wij denken in mogelijkheden en in oplossingen. Wij ondersteunen zowel de “doe-het-zelver” als de professional door een optimale bereikbaarheid: fysiek, telefonisch en met behulp van de inzet van “on-line” media.Volg ons op Social Media


Pintrest Ironw@re Instagram Ironw@re facebook Ironw@re