Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

Meubeltechniek

Meubeltechniek - Meubelbeslag Specialist. Ironw@re beschikt over een uniek assortiment meubeltechniek. Onze meubelsystemen voldoen aan de volgende eisen: 

- geruisloze werking
- degelijke lagering
- eenvoudige montage

Ironw@re is specialist op het gebied van meubeltechniek en brengt u graag op ideeën voor de vele mogelijkheden. Heeft u een meubelschets of ontwerp? Mail ons uw wensen en wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw situatie.

Lees meer
Kastinrichting
Ladesystemen, uittrekbare afvalbakken en handdoekrekken. Mooie en degelijke Duitse en Italiaanse kwaliteits producten. Universeel toe te passen.

Ladegeleiders
De specialist op het gebied van ladegeleiders. Van kleine ladegeleiders voor in een groef tot zware ladegeleiders voor in apothekerskasten of in bedrijfswagens.

LED verlichting
Een klein en specialistisch assortiment voor universeel gebruik in meubels, plafondds, in de woonkamer of de badkamer. Voor elke ruimte hebben we een oplossing. Eenvoudig te installeren en plug and play led verlichting. CE en TUV geteste Duiste top kwaliteit.

Meubel schuifdeursystemen
Universeel toepasbare onderlopende en hangende schuifdeursystemen voor inloopkasten, knieschotten, vitrinekasten, garderobekasten.

Meubelgrepen
Een uitgebreid assortiment met grepen. Van hout tot metaal. Opbouw of inbouw. Design of klassiek.

Scharnieren en klepbeslag
Meubelscharnieren van de Oostenrijke top producent Blum. Voor inliggende, voorliggende of hoekpanelen. Met Tip on of met Blumotion dempingssysteem. Eenvoudige klepscharnieren met veermechanismen voor uw klepkast.

Meubelknoppen
Beknopt specialistisch design assortiment van Didheya met meubelknoppen. Mooi design in combinatie met de RVS316 kwaliteit RVS

Meubelsloten
Meubelsloten voor universeel gebruik. Opbouw varianten en inboor varianten. Met camlock of met dagschoot.