voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Onderdelen voor schuifdeurkasten

Complete schuifdeurkasten op maat

Wilt u zelf een schuifdeurkast maken? Dat kan eenvoudig met schuifdeurkasten op maat. Stel eenvoudig uw eigen ideale zelfbouw schuifdeurkast samen bij Ironw@re. Kies uit diverse schuifdeursystemen en deurpanelen.

Systemen

Beslag & toebehoren

Stijlen

RuimtesDiverse opties voor schuifdeurkasten in huis

Schuifdeurkasten komen overal in huis van pas. Van een voorraadkast in de keuken tot een kledingkast in de slaapkamer, schuifdeurkasten zijn praktisch en ruimtebesparend. Ook onder een schuine wand of dak is eenvoudig extra opbergruimte te creëren met een schuifdeurkast. Of kies voor een glazen vitrinekast om de mooiste spullen in uit te stallen. Deze kasten zijn allemaal eenvoudig te realiseren met schuifdeuren op maat. Voor de diverse kasten zijn uiteenlopende schuifdeursystemen verkrijgbaar. Welk schuifdeursysteem u voor de schuifdeurkast kiest, is afhankelijk van wat u voor ogen heeft. 

Zelf uw schuifdeurkast samenstellen

Bij Ironw@re is het mogelijk om uw eigen schuifdeurkast samen te stellen. U kiest uit diverse schuifdeursystemen en bijpassende deurpanelen. Hierbij heeft u de keuze uit diverse materialen. Ook schuifdeurkast beslag bestelt u eenvoudig mee. U heeft de keuze uit diverse stijlen die goed bij de deuren passen. Voor het schuifdeursysteem kiest u ook uit verschillende opties. Zo hebben sommige systemen softclose demping, waardoor de schuifdeurkast altijd zachtjes zal sluiten. U kunt de losse onderdelen die u nodig heeft allemaal apart uitkiezen en uw schuifdeurkast online samenstellen, maar we bieden ook complete schuifdeurkast systemen aan. Het is maar net wat uw voorkeur heeft.

Hoge kwaliteit materialen voor optimaal gebruiksgemak

U wilt graag optimaal genieten van uw nieuwe schuifdeurkast. Daarom zijn alle producten van Ironw@re gemaakt van hoogwaardige materialen. De systemen lopen soepel en geruisloos. Ook montage is eenvoudig te realiseren. Heeft u toch vragen of wilt u graag hulp bij het inmeten of monteren van de maatwerk schuifdeurkast? Dan staan onze vakmensen voor u klaar. 

Persoonlijk advies over uw maatwerk schuifdeurkast

Twijfelt u tussen verschillende schuifdeursystemen of wilt u hulp bij het samenstellen van uw schuifdeurkast op maat? Neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor u klaar met een persoonlijk advies dat goed aansluit op uw situatie. We horen graag wat u wilt realiseren, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Wilt u een offerte ontvangen voor een schuifdeurkast op maat? Ook dan horen we graag van u. We denken graag met u mee, zodat u de beste keuzes kunt maken. Zo realiseert u een schuifdeurkast die precies voldoet aan al uw wensen.