voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Hout

Alles voor uw houten vouwdeursysteem

Wilt u houten vouwdeuren in huis of buiten plaatsen? Bij Ironw@re vindt u de juiste systemen om uw houten vouwdeur te kunnen installeren.


Vouwdeursystemen voor houten vouwdeuren

Houten vouwdeuren zijn in diverse situaties een goede keuze. Houten vouwdeuren zien er tijdloos uit en passen hierdoor in allerlei verschillende woonstijlen. Een vouwdeur van hout kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bij Ironw@re hebben we alles voor het creëren van een functioneel vouwdeursysteem. Of u nu een compleet vouwdeursysteem wilt aanschaffen, inclusief de houten deurpanelen, of dat u het systeem met losse componenten samen wilt stellen, bij ons is het allemaal mogelijk. 

Wat heeft u nodig voor een harmonicadeur van hout?

Als u graag een houten vouwdeur wilt realiseren - ook wel een harmonicadeur van hout genoemd, heeft u diverse componenten nodig. Zo heeft u in ieder geval een rails, een ophangsysteem en verdekte scharnieren nodig. Daarnaast mag een houten deurpaneel ook niet ontbreken. Voor sommige vouwdeursystemen is het ook nodig om een vloergeleiding te installeren. Dit is echter niet bij alle toepassingen nodig. Een vouwdeursysteem zonder vloergeleiding heeft als voordeel dat de doorgang helemaal vrij blijft. Als u toch ondergeleiding nodig heeft, zijn er gelukkig opties die de doorgang minimaal verhinderen.

Kies voor een compleet systeem of stel zelf samen

Bij Ironw@re kiest u uit een compleet systeem voor een harmonicadeur in het hout of stelt u uw eigen systeem samen. Als u kiest voor een compleet systeem haalt u in één keer alles in huis wat u nodig heeft voor uw houten vouwdeuren. U vult de afmetingen in, kiest de manier van ophangen en bepaalt welke verfdeur of HPL deur u wilt hebben. Ook is het mogelijk om meteen aan te geven welk slot of welke greep u in de deur wilt hebben. Deze frezen we dan alvast voor u in. Wilt u uw systeem liever helemaal zelf samenstellen? Dat is ook een optie. In dat geval bestelt u alle componenten die u nodig heeft los van elkaar. Waar u ook voor kiest, bij Ironw@re weet u zeker dat u producten van de hoogste kwaliteit krijgt. Zo geniet u lange tijd van een prachtige houten vouwdeur.

Hulp nodig bij het bestellen? We staan voor u klaar

Houten vouwdeuren zijn op veel verschillende plaatsen te gebruiken. Ze zijn mooi als roomdivider, maar kunnen ook uitstekend gebruikt worden in een tuinhuisje of schuur. Afhankelijk van uw situatie en wensen kiest u een passend vouwdeursysteem. Heeft u hulp nodig bij het maken van deze keuze of heeft u vragen over bepaalde producten? Neem dan contact op met onze experts. Zij weten alles over vouwdeuren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.