voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Retour

U heeft het recht, conform de Nederlandse wet "Verkoop op Afstand", om de bestelling indien ze niet aan uw verwachting voldoet binnen 14 werkdagen zonder opgave van redenen en met pakbon retour te sturen naar ons magazijn in Mijdrecht. Retouren kunnen NIET worden afgegeven. Artikelen dienen compleet, onbeschadigd en ongebruikt te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking. Verpakkingen van artikelen waarin zich meerdere onderdelen bevinden, kunnen alleen geretourneerd worden indien de verpakking van de fabrikant ongeopend is. Indien wij toch geopende verpakkingen retour ontvangen, leggen wij deze apart om op afspraak af te halen in ons magazijn. 

Hoe uw bestelling retourneren? 
Wij adviseren u de verzendverpakking die wij hebben toegepast bij de retourzending te hergebruiken. Zeker voor de lengtevracht waar wij zeer zorgvuldig met kokermateriaal werken. Om te verzekeren dat de goederen compleet en onbeschadigd aankomen. Wij accepteren enkel de retouren die voorzien zijn van een pakbon met daarop omcirkeld welke items met aantallen geretourneerd worden. Om u en onze andere klanten beter van dienst te kunnen zijn vinden we het prettig om te horen waarom u de goederen wenst te retourneren. Het is natuurlijk niet verplicht. 

Terugbetaling
Nadat wij uw goederen hebben ontvangen en hebben gecontroleerd op gebruik en/of schade zullen wij na goedkeuring de orderkosten 100% aan u vergoeden. Wij zullen altijd ons best doen dit zo spoedig mogelijk aan u terug te betalen. Conform onze leveringsvoorwaarden uiterlijk binnen 30 dagen na aankoopdatum.

Ons retouradres:

Ironw@re - Retour
Rendementsweg 6 - 3641SK - Mijdrecht


De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
Wij adviseren u het verzendbewijs van uw retour te bewaren totdat uw retour is verwerkt.

Retouren kunnen niet worden afgegeven.