Retour

U heeft het recht, conform de Nederlandse wet "Verkoop op Afstand", om de bestelling indien ze niet aan uw verwachting voldoet binnen 14 werkdagen zonder opgave van redenen terug te sturen. Artikelen dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking. Om u en onze andere klanten beter van dienst te kunnen zijn vinden we het prettig om te horen waarom u de goederen wenst te retourneren. Het is natuurlijk niet verplicht.

De zending weer onbeschadigd terug
Wij adviseren u de verpakking die wij hebben toegepast bij de retour levering te hergebruiken. Zeker voor de lengtevracht waar wij zeer zorgvuldig met kokermateriaal werken. Om te verzekeren dat de goederen compleet en onbeschadigd bij u aankomen.

Wilt u een artikel retourneren?
Neem dan eerst contact met ons op voor het verkrijgen van een retour-nummer. Stuur hiervoor een email naar onze klantenservice

Retouradres
Wij verzoeken u de artikelen te retourneren (NA ONTVANGST RETOUR nummer/bevestiging) aan ons magazijn. Na uw retourverzoek zullen wij u een adres opgeven waar de goederen naar toe verzonden kunnen worden.

Terugbetalen
Nadat wij uw goederen hebben ontvangen en hebben gecontroleerd op gebruik en/of schade zullen wij de orderkosten 100% aan u vergoeden. Wij zullen altijd ons best doen dit zo spoedig mogelijk aan u terug te betalen. Conform onze leveringsvoorwaarden uiterlijk binnen 30 dagen na aankoopdatum.