voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Onzichtbare scharnieren

Onzichtbare scharnieren

Deurscharnieren kunnen zichtbaar of onzichtbaar zijn. Zichtbare scharnieren zijn als de deur gesloten is zichtbaar. Dit kan een esthetische overweging zijn. Bij een strakke afwerking of minimalistische uitstraling passen juist onzichtbare scharnieren beter. Deze verdekte scharnieren worden in de deur gemonteerd en zijn als de deur dicht is helemaal niet zichtbaar. Bij Ironw@re vindt u diverse verborgen scharnieren die te gebruiken zijn met elke willekeurige stompe deur van 38, 40 millimeter of meer. We vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

De meest gebruikte verdekte scharnieren

90% van de binnendeuren zijn af te hangen met verdekte scharnieren met een draagkracht van maximaal 60 kilogram. Van dit type verborgen scharnieren vindt u een ruim assortiment bij Ironw@re. De scharnieren zijn voor diverse deurdiktes verkrijgbaar. Ook zijn ze uitgevoerd in verschillende kleuren. Al deze scharnieren hebben een erg lange levensduur. Ze werken geruisloos en zijn eenvoudig instelbaar. Ook hebben ze een draaiopening van 180 graden. Dat maakt deze verdekte scharnieren een aanwinst in veel huizen.

Speciale verborgen scharnieren

Soms zijn de standaard verborgen scharnieren niet voldoende voor een project. Is de deur of het kozijn opgedikt met bijvoorbeeld plaatmateriaal of marmer? Dan heeft u scharnieren nodig die deze dikte overbruggen. Ook als het erg zware of grote deuren betreft voldoen de standaard scharnieren niet. Daarom heeft Ironw@re ook een flink aantal verdekte scharnieren voor dit soort speciale situaties in het assortiment. Twijfelt u over welke blinde scharnier het beste aansluit op uw situatie? Neem contact met ons op voor een passend advies.

Nooit meer last van openstaande deuren

Wilt u nooit meer last hebben van openstaande deuren, maar is een deurdranger niet mogelijk of (esthetisch) niet gewenst? Dan zijn de unieke zelfsluitende onzichtbare scharnieren een perfecte oplossing. De snelheid waarmee de deur dichtvalt is regelbaar. Als de deur dicht is, is het scharnier niet meer zichtbaar. Daardoor zijn deze bijzondere scharnieren zowel erg functioneel als een esthetische meerwaarde. 

Alleen het scharnier of een complete deur?

Wilt u niet alleen onzichtbare schanieren bestellen, maar zoekt u een complete deur inclusief scharnier? Laat ons dan uw wensen weten. In ons bewerkingscentrum kunnen wij de gewenste deuren voor u voorbewerken voor deze scharnieren. Zo leveren wij een compleet pakket dat aansluit op uw project. Indien gewenst regelen we zelfs de montage voor u. Wilt u weten wat wij voor u als professional kunnen betekenen? Neem contact op en wij stellen een passend voorstel voor u op.