voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Industrieel

Industriële vouwdeursystemen

Houdt u van de industriële woonstijl? En wilt u vouwdeuren toevoegen aan uw interieur? Bekijk onze opties voor industriële vouwdeursystemen.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Vouwdeuren industrieel

Industriële vouwdeuren zijn een geweldige toevoeging aan een industrieel ingericht huis. Vouwdeuren zijn een ruimtebesparende oplossing in huis en kunnen op diverse plekken ingezet worden. Zo zijn de deuren een fijne afscheiding tussen de zitkamer en de eetkamer. Maar ook als kastdeuren, voor bijvoorbeeld een inloopkast, zijn vouwdeuren een goede keuze. Daarnaast kunnen vouwdeuren ook buiten goed gebruikt worden. Sluit er uw tuinhuis of garage mee af. Niet alleen zijn vouwdeuren op die plekken praktisch, maar het staat ook nog eens mooi. Bij Ironw@re vindt u alles om industriële vouwdeuren in of rondom uw huis te realiseren.

Vouwdeursystemen voor binnen en buiten

Een goed vouwdeursysteem is de basis van elke vouwdeur. Bij Ironw@re vindt u diverse vouwdeursystemen, voor zowel binnen als buiten. Deze complete vouwdeursystemen zijn erg geschikt als u een industriële vouwdeur wilt. Afhankelijk van waar u de vouwdeur wilt ophangen, kiest u een geschikt systeem. Bij onze voorbeeld sets is het heel eenvoudig om bepaalde componenten extra of juist minder te bestellen. Zo stelt u de set samen die u nodig heeft. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om losse onderdelen te bestellen. Op die manier stelt u uw eigen ideale industriële vouwdeursysteem voor binnen of buiten samen. 

Zo maakt u een vouwdeur industrieel

Het vouwdeursysteem is onmisbaar voor elke vouwdeur, maar om een vouwdeur industrieel te maken, moet u een industrieel deurpaneel kiezen. Bij Ironw@re heeft u de keuze uit een ruim assortiment deurpanelen. Afhankelijk van wat u precies zoekt, kiest u het deurpaneel dat hier het beste op aansluit. Om een vouwdeur industrieel te maken kiest u voor een stoer deurpaneel. Een zwarte paneeldeur, eventueel met glas, past uitstekend binnen deze stijl. We hebben diverse van dit soort deuren in het assortiment. Wij kunnen deze deuren allemaal voorbereiden, waardoor ze perfect in het vouwdeursysteem zullen passen. Combineer de deur met een mooie handgreep en/of slot om de industriële vouwdeur helemaal compleet te maken.

Deskundig advies bij het samenstellen van uw vouwdeur

Heeft u vragen over het realiseren van een industriële vouwdeur? Stel uw vraag dan aan een van onze experts. Zij hebben alle kennis in huis om u te helpen bij het creëren van een industriële vouwdeur. Zij staan u daarom graag bij met een deskundig en persoonlijk advies. Of u nu vragen heeft over het vouwdeursysteem of dat u wilt weten welke deurgreep u het beste kunt kiezen, zij helpen u graag verder.