voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Bekijk alle onderdelen

Onderdelen voor uw schuifdeur

Heeft u bij het installeren van uw schuifdeur extra componenten nodig? Of zoekt u iets om uw huidige schuifdeur beter te laten werken? Bij Ironw@re vindt u alle schuifdeur onderdelen die u nodig heeft. Van dempers en valdorpels tot stofborstels en vloergeleiders. Zo maken wij het gebruik van elk type schuifdeur nog prettiger. Mist u bepaalde schuifdeur accessoires? Neem dan contact met ons op en we zoeken samen met u naar een oplossing.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-36 van 212

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-36 van 212

Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten schuifdeur accessoires

De schuifdeur onderdelen die u bij Ironw@re vindt, zijn in te delen in diverse categorieën. We lichten een aantal belangrijke categorieën voor u toe, zodat u gemakkelijk vindt wat u zoekt.

Tegen tocht- en geluidsoverlast

Wilt u de kier aan de onderkant van de schuifdeur afdichten? Of wilt u juist kieren tussen panelen in- of onderop de schuifdeur afdichten? Dit kan goed zijn tegen tocht, maar ook tegen geluidsoverlast. Een valdorpel is een mogelijkheid om de kier aan de onderkant van de schuifdeur te dichten. Met stofborstels dicht u kieren aan zowel de onder- en bovenkant als tussen panelen in. 

Voor het zachtjes sluiten van deuren en lades

Een deurdemper zorgt ervoor dat een schuifdeur of lade altijd zachtjes gesloten wordt. Er zijn verschillende typen deurdempers. Welke deurdemper het beste werkt, hangt af van uw situatie. Elke deurdemper zorgt er in ieder geval voor dat de deur de laatste aantal centimeter automatisch zachtjes gesloten wordt. Nooit meer hard dichtslaande schuifdeuren of lades meer.

Geen zwabberende schuifdeur

Schuifdeuren met een hangend schuifdeursysteem hebben soms de neiging om aan de onderkant te zwabberen. Dit voorkomt u met een vloergeleider. Deze geleider zorgt ervoor dat u de deur niet naar u toe kunt trekken, waardoor de deur zich altijd netjes rechtlijnig verplaatst.

Bevestigingsmateriaal

Zoekt u wandbevestiging, pluggen, schroeven of bevestigingshoekjes? Ook die vindt u bij Ironw@re. Zo haalt u gemakkelijk alles in huis voor het monteren van de schuifdeur.

Op zoek naar andere schuifdeur onderdelen?

Kunt u de schuifdeur accessoires die u zoekt niet vinden? Dan horen wij graag van u wat u nodig heeft. We zoeken graag een oplossing voor uw situatie, zodat ook u naar alle tevredenheid een schuifdeur installeert. Bent u een zakelijke klant en heeft u grote hoeveelheden van een schuifdeur accessoire nodig? Ook dan helpen we u graag verder. Neem contact met ons op en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een passend voorstel.