voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Schuifdeurrails

Hoogwaardige railsystemen voor schuifdeuren

Schuifdeuren zijn op diverse manieren in te zetten. Zowel binnen als buiten zijn schuifdeuren in te zetten. In een zakelijke omgeving, bijvoorbeeld in een loods, zijn schuifdeuren ook erg praktisch. Maar een goede schuifdeur valt of staat met een kwalitatief goede schuifdeurrails. Bij Ironw@re werken we enkel met de beste materialen. Hierdoor is elk railsysteem voor een schuifdeur bij ons van de beste kwaliteit. Waar de schuifdeur ook voor gebruikt wordt, wij hebben een schuifdeurrail die hierop aansluit.

Geruisloos en onderhoudsvrij voor het grootste gemak

Een schuifdeurrails heeft een belangrijke functie. Daarom is het belangrijk dat het railsysteem voor de schuifdeur soepel loopt. Daarbij is het prettig als het openen en sluiten van de deur niet teveel herrie maakt. Daarom zijn alle schuifdeursystemen van Ironw@re geruisloos. Tijdens het gebruik zult u dus geen last hebben van een vervelend geluid. Doordat de rails onderhoudsvrij zijn, heeft u optimaal plezier van het schuifdeursysteem zonder dat het u veel moeite kost.

Welke schuifdeurrails is het meest geschikt?

Een schuifdeur kan op veel verschillende manieren opgehangen worden. Een standaard hangend schuifdeursysteem is de meest voorkomende manier voor binnen. Een onzichtbaar schuifdeursysteem is een design oplossing, terwijl een boeren schuifdeursysteem juist voor een landelijke uitstraling zorgt. Maar niet alleen het uiterlijk is belangrijk. Als u een ruimtebesparende oplossing zoekt, dan is een in de wand schuifdeursysteem een goede keuze. En als u geen rails aan de wand of het plafond kunt installeren is een onderlopend systeem een praktische keuze. Bent u benieuwd naar de opties in uw situatie? We helpen u graag verder bij het vinden van de juist schuifdeurrails. Neem gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.