voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Buiten

Alles voor schuifdeursystemen voor buitendeuren

Er zijn diverse situaties te bedenken waarin een schuifdeur buiten een waardevolle toevoeging is. Een schuifdeur is een goede tuinpoort, maar ook een praktische garagedeur of een handige deur voor in een schuurtje. Ook voor loodsen zijn schuifdeuren een goede toevoeging. Hiervoor zijn industriële schuifdeur oplossingen ideaal. Daarnaast worden schuifdeursystemen gebruikt als transportsysteem. Een kwalitatief goed systeem, dat erg sterk en compact is, is hierbij van belang. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bij Ironw@re helpen we u graag verder.

Diverse opties voor een schuifdeursysteem voor buiten

Bij Ironw@re bieden we totaaloplossingen voor al uw schuifdeur vragen. Zoekt u schuifdeuren voor in een loods? Of heeft u industriële schuifdeuren nodig? Dan is een hangend schuifdeursysteem precies wat u zoekt. Dit systeem wordt zo opgehangen dat er geen obstakels op de vloer zijn. Wij bieden hangende schuifdeursystemen die een belasting tot wel 1000 kg per meter aan kunnen. Zo beperkt dit u niet in uw wensen. Wilt u graag een schuifpoort buiten realiseren? Dan raden we een onderlopend schuifdeursysteem aan. Dit schuifdeursysteem voor buiten is ideaal voor een schuifdeur in de tuin. Het systeem is weer- en windbestendig, waardoor het buiten lang meegaat. Door de speciale thermische verzinklaag is de rail ook beschermd tegen roest. 

Schuifdeursysteem voor buiten: voor particulieren en bedrijven

Ironw@re biedt kwalitatief goede schuifdeur oplossingen voor zowel binnen als buiten. Onze systemen zijn eenvoudig zelf te installeren. We denken graag met u mee, van ontwerp tot uitvoering. Door onze hoge kwaliteit producten zijn onze schuifdeursystemen voor buiten niet alleen erg geschikt voor particulieren, maar ook voor zakelijk gebruik. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met onze zakelijke klantenservice.

Maak uw schuifdeur wensen waar

Droomt u over een schuifdeur in de schutting, zoekt u al tijden naar het juiste ophangsysteem voor een schuifdeur buiten, of wilt u graag een schuifpoort buiten realiseren? Wij helpen u graag om uw schuifdeur wensen uit te laten komen. Heeft u al een schets of ontwerp liggen? Dan kijken we graag hoe we dit verder uit kunnen werken. Staat u nog aan het begin van het proces? Ook dan helpen we u uiteraard graag op weg. Bel of mail ons en onze ervaren medewerkers helpen u direct verder.