voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Onderlopend

Onderlopende schuifdeursystemen

Onderlopende schuifdeursystemen zijn eenvoudig te monteren, onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Het assortiment omvat oplossingen voor verschillende klanten, waaronder hotelketens, vastgoedontwikkelaars en interieurontwerpers. Kies voor een onderlopend schuifdeursysteem dat uw interieur een stijlvolle en praktische upgrade geeft, met de voordelen van een soepel en geruisloos werkend deursysteem.Een prachtig systeem als ensuite deuren in uw woonkamer of voor wanneer een standaard hangend systeem niet mogelijk of wenselijk is.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Binnendeuren met een onderlopend schuifdeursysteem

Bij een onderlopend schuifdeursysteem worden de rails op de vloer aangebracht. Onderin de deur worden rollers ingefreesd. Deze zorgen voor een soepele werking van de schuifdeur. Het geheel heeft een klassieke uitstraling en is daarom erg geschikt voor gebruik in een klassieke jaren '30 woning. Ook is een onderlopend schuifdeursysteem de oplossing als een hangend schuifdeursysteem aan de wand of het plafond niet mogelijk is. Het onderlopende schuifdeursysteem is geschikt voor zowel enkele als dubbele schuifdeuren. Ook voor schuifpoorten en schuifdeurtjes in meubels is een onderlopend schuifdeursysteem geschikt. De deur kan voor of in de wand geschoven worden. Het is maar net wat er in uw situatie het beste past.

Verschillende onderlopende schuifdeursystemen

Afhankelijk van de toepassing van het onderlopende schuifdeursysteem kiest u een type systeem dat hierbij past. Bij Ironw@re vindt u vier verschillende onderlopende schuifdeursystemen.

●      Binnendeuren of lichtere schuifdeuren buiten: 318/p

●      Zwaardere schuifpoorten: 287

●      Meubel schuifdeurtjes: 0320 of 0105

De voordelen van een onderlopend schuifdeursysteem

Een onderlopend schuifdeursysteem heeft in sommige situaties de voorkeur boven andere schuifdeursystemen. Dit heeft te maken met de manier van bevestigen, maar ook met persoonlijke voorkeur. Bij een onderlopend schuifdeursysteem hangt het gewicht van de deuren niet aan het plafond, maar steunt het op de vloer. Bovendien is het een klassieke oplossing, die esthetisch soms de voorkeur krijgt. Tegelijkertijd worden alle onderdelen van hoogwaardige kwaliteit gemaakt. Hierdoor is het loopwiel geruisloos en heeft het systeem een hoogwaardige lagering. De rails is gemaakt van verzinkt staal, aluminium of RVS 304. Bovendien zijn de rails koppelbaar en verlengbaar, waardoor er voor elke doorgang een passend systeem te maken is.

Past een onderlopend schuifdeursysteem bij uw woning?

Voelt u ook wel wat voor zo'n prachtig klassiek onderlopend schuifdeursysteem voor 'en suite' deuren of een schuifpoort? Dan horen we graag wat voor u kunnen betekenen. Heeft u enkel de rails nodig of wilt u graag een compleet pakket inclusief deur(en)? Ook het freeswerk nemen we u graag uit handen. We leveren de onderlopende schuifdeursystemen graag voor u op maat, zodat u zeker weet dat het perfect past. Laat ons weten wat u zoekt, dan brengen we graag een scherpe offerte voor u uit. Twijfelt u nog of dit schuifdeursysteem wel de ideale oplossing is in uw situatie? Neem ook dan gerust contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen met een persoonlijk advies.