voor bedrijven & consumenten in NL en BE

RVS

RVS ladegeleiders

Hoogwaardige RVS ladegeleiders gemaakt van RVS. Enkelvoudig of volledig uittrekbaar. RVS ladegeleiders in diverse lengtes. 

- De rol gelagerde hebben een NSF certificering en zijn geschikt voor de grootkeuken - food industrie
- De kogelgelagerde zijn universeel toepasbaar maar niet geschikt voor de food industrie

Op aanvraag ook RVS316 kwaliteit ladegeleiders. 

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ladegeleiders van roestvast staal

Ladegeleiders moeten van hoge kwaliteit zijn. Een niet soepel lopende lade is immers erg vervelend. Met RVS ladegeleiders van Ironw@re weet u zeker dat u de beste kwaliteit krijgt. Deze ladegeleiders zijn uitstekend gelagerd en hebben een lange levensduur. Deze ladegeleiders zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo zijn ze geschikt voor diverse doeleinden. Bepaalde RVS ladegeleiders zijn zelfs geschikt voor gebruik binnen de foodsector. Dat maakt van deze ladegeleiders erg multifunctionele producten.

Geruisloze werking en lange levensduur

Bij Ironw@re vinden we het belangrijk dat alle producten die wij verkopen van hoge kwaliteit zijn. De RVS ladegeleiders voldoen hier zeker aan. De geleiders werken geruisloos en hebben stuk voor stuk een lange levensduur. De rollen variant is bovendien voorzien van NSF certificering. Dit betekent dat deze RVS lineaire geleiding gebruikt mag worden in de voedingsmiddelenindustrie. Voor diverse toepassingen binnen de foodsector zijn deze RVS ladegeleiders dus zeer geschikt. Maar ook voor buiten projecten zijn RVS ladegeleiders een goede keuze. 

Diverse soorten RVS ladegeleiders

Als u voor een RVS ladegeleider van Ironw@re kiest, heeft u de keuze uit diverse opties. Zo hebben de geleiders een inbouw lengte tussen de 300 en 790 millimeter. De maximale belasting wisselt tussen de 45 en 180 kilogram. Daarbij zijn sommige ladegeleiders deels en andere volledig uittrekbaar. Er zijn RVS ladegeleiders die aan de bodem van de lade worden gemonteerd, maar ook exemplaren die aan de wand van de lade bevestigd worden. Er zijn zowel RVS ladegeleiders met kogellagers als met rollagering. Afhankelijk van het project is de ene of juist de andere lagering aan te raden. Daarom is het bij het kiezen van een RVS ladegeleider altijd belangrijk om naar het specifieke project te kijken. Met onze handige filters vindt u eenvoudig de ladegeleider die aan uw wensen voldoet. 

Persoonlijk en deskundig advies

Wilt u meer weten over RVS ladegeleiders of bent u op zoek naar deskundig advies voor uw project. Dan horen we graag van u. Onze experts weten alles over de verschillende soorten RVS ladegeleiders en geven u graag een persoonlijk en deskundig advies. Als u twijfelt tussen verschillende ladegeleiders helpen we u graag kiezen. Ook als u vragen heeft over de producten, bijvoorbeeld over de NSF certificering, staan we u graag te woord. Zowel voor de zakelijke markt als voor consumenten staan we klaar. Dus hoe groot of klein uw project ook is, wij helpen u graag bij de realisatie.