voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Kogelgelagerd

Kogelgeladerde ladegeleiders

Ontdek ons diverse assortiment van kogelgelagerde ladegeleiders. Altijd van de hoogste kwaliteit en op maat samen te stellen voor uw project.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ladegeleiders kogelgelagerd

Als u kiest voor kogelgelagerde ladegeleiders van Ironw@re dan heeft u de keuze uit veel verschillende ladegeleiders. De ladegeleiders zijn allemaal kogelgelagerd en hebben elk hun eigen kenmerken. Zo zijn er extra lange kogelgelagerde ladegeleiders verkrijgbaar, maar zijn er ook kogelgelagerde ladegeleiders met softclose mechanisme of tip-on techniek. Sommige ladegeleiders met kogellager kunnen grote gewichten aan. Hierdoor zijn deze erg geschikt voor bijvoorbeeld archiefkasten. Maar ook voor andere projecten zijn kogelgelagerde ladegeleiders een goede keuze. Door de grote verscheidenheid van dit soort ladegeleiders is er voor elk project wel een geschikte kogelgelagerde ladegeleider te vinden.

De belangrijkste eigenschappen van een kogelgelagerde ladegeleider

Als u bij Ironw@re naar ladegeleiders kijkt die kogelgelagerd zijn, valt u direct op hoeveel van dit soort ladegeleiders wij in het assortiment hebben. De ladegeleiders hebben een inbouwlengte tussen de 150 en 1500 millimeter en kunnen maximale gewichten tussen de 10 en 310 kilogram aan. Dit laat direct zien hoe verschillend de diverse ladegeleiders kunnen zijn. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de andere eigenschappen die de ladegeleiders met kogellager kunnen hebben. Zo zijn er geleiders met softclose, werken sommige geleiders met push to open en zijn weer andere geleiders naar twee zijden te openen. Wat u voor uw project ook voor ogen heeft, met een kogelgelagerde ladegeleider is het bijna zeker te realiseren.

De juiste ladegeleider vinden

Om het u gemakkelijker te maken om de juiste ladegeleider voor uw project te vinden, maken we bij Ironw@re gebruik van handige filters. Zo filtert u bijvoorbeeld op de maximale belasting of de inbouwmaat. Maar ook op extra opties, het materiaal en de plaats van montage kunt u filteren. Zo vindt u gemakkelijk de kogelgelagerde ladegeleiders die aan uw wensen voldoen. De keuze maken wordt zo een stuk eenvoudiger.

Persoonlijk en deskundig advies

Wij vinden het belangrijk dat u de beste kwaliteit producten krijgt en dat u helemaal tevreden bent met uw aankoop. Daarom staan we altijd voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies. Twijfelt u over het juiste ladesysteem en wilt u advies van onze experts? Neem dan contact op met onze klantenservice. We staan altijd voor u klaar met een adequate oplossing voor uw vraag of probleem. Zo helpen we u bij het kiezen of beantwoorden we andere vragen, zodat uw project een groot succes wordt. Zowel voor consumenten als zakelijke klanten staan wij altijd klaar met een passend advies.