voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Symmetrie

Symmetrische schuifdeursystemen

Een degelijk en functioneel schuifdeursysteem om dubbele schuifdeuren (ook wel kamerensuite genoemd) af te hangen. Compleet met kabelomloopsysteem waardoor de deuren met elkaar worden verbonden. Beweeg deur 1 & deur 2 zal meebewegen. De lagering is kwalitatief zeer hoogwaardig. Het systeem is geruisloos.

Voor schuifdeuren zwaarder dan 80 Kg gebruikt u de rails die 120 Kg belasting kan dragen. De ophangset is standaard voor 120 Kg zware schuifdeuren geschikt. De rail is bepalend voor het maximale deurgewicht. In de ophangset zit voldoende componenten voor 2 schuifdeuren. Rails kan direct tegen plafondconstructie worden gemonteerd d.m.v. voorgeboorde gaten in rails.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Geruisloze symmetrische schuifdeuren in huis

Met de handige symmetrische schuifdeursystemen van Ironw@re creëert u heel eenvoudig prachtige dubbele schuifdeuren in uw huis. Het systeem wordt geleverd inclusief kabelomloopsysteem, waarmee de deuren aan elkaar gekoppeld worden. Opent u de ene deur, dan zal de andere automatisch ook bewegen. Door de hoogwaardige lagering en aluminium rails werkt het systeem geruisloos. Ze creëert u een fijne doorgang naar een andere kamer. Of gebruik de dubbele schuifdeuren als deuren voor een inloopkast. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies deurpanelen die bij uw interieur passen en u stelt de symmetrische schuifdeuren helemaal naar eigen wens samen.

Een symmetrisch schuifdeursysteem aan het plafond of aan de wand

Het symmetrische schuifdeursysteem is zowel aan het plafond als aan de wand op te hangen. Voor montage aan het plafond heeft u enkel de rails in de gewenste lengte en een ophangset nodig. De lengte van de rails moet vier keer de breedte van de deur zijn. Voor de breedte van de deur adviseren wij de breedte van de opening plus zes centimeter. Bij de maximale hoogte van de deur moet u rekening houden met een ruimte van 61 millimeter voor de rails en de ruimte tussen plafond/vloer en deur. Met één ophangset hangt u de set van twee deuren op. Wilt u het systeem liever aan de wand monteren? Dan kiest u wandmontagesteunen die voor uw situatie geschikt zijn. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden

De mogelijkheden van een symmetrisch schuifdeursysteem van Ironw@re

Bij Ironw@re hebben we een aantal symmetrische schuifdeursystemen voor u in ons assortiment. De rails zijn altijd gemaakt van geanodiseerd aluminium en worden om de 20 tot 30 centimeter bevestigd. Daarnaast kiest u uit:

●      Belasting van 80 of 120 kg / meter

●      Rails in lengtes van 200, 300, 400 en 600 cm

●      In hoogte verstelbare deur

Complete service voor uw symmetrische schuifdeursysteem

Wilt u ook graag een symmetrisch schuifdeursysteem? Dan helpen we u graag verder. We kunnen enkel het systeem leveren, maar ook voor deurpanelen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast helpen we u graag bij het inmeten en installeren van het schuifdeursysteem. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we maken graag een passende offerte voor u. Twijfelt u nog tussen de vele verschillende schuifdeursystemen? Ook dan horen we graag van u. We staan u bij met een persoonlijk advies, zodat u de beste keuze kunt maken.